Hyppää pääsisältöön

Sima rusinoilla vai ilman – äänestä suosikkisi voittoon!

graafinen kuva, jossa kaksi lasia. Toisessa simaa ilman rusinoita ja toisessa rusinoilla.
graafinen kuva, jossa kaksi lasia. Toisessa simaa ilman rusinoita ja toisessa rusinoilla. Kuva: Ili Marttinen Yle Olohuone

Hei sinä simasuu! Nyt on aika kertoa, miten simasi nautit. Lilliikö juomassasi ruskeita palleroita, vai haluatko kuplasi ilman pureksittavaa – siis sima rusinoilla vai ilman? Äänestä alla!

Tiesitkö muuten, että siman rusinoita ei jonkin tiedon mukaan ole tarkoitettu syötäväksi – paitsi tietysti jos haluat paukutella muutakin kuin serpentiiniä? Ne nimittäin sisältävät paukkuvaaran aktiivisina hiivan keräilijöinä!

Entä miksi rusinat kelluvat simassa? Siman rusinat ovat täyteen ladattuja hiilidioksidipommeja. Niiden kelluminen kertoo siis, että sima on riittävän kuplaista nautittavaksi.

Hauskaa vappua kaikki te ihanat simasuut!

Kotona on tänä vappuna ihan kiva olla, sillä Yle Olohuone juhlii kanssasi. Tarjolla mm. huippuartistien seuraa ja hyvää musiikkia, saippuakuplia, palo- ja pelastusmiesten vapputervehdystä ja teekkaririemua, kuinkas muutenkaan.

Lue lisää tästä ja katso Yle Olohuoneen vappulähetystä Areenasta tai Yle TV2 klo 19.05 alkaen! Vapun juhlintaa jatketaan vappupäivänä samoilla kanavilla klo 19.00 alkaen. Vappupäivän lähetykseen pääset tästä. Ja riemua jatketaan vielä lauantaina tanssibiisien toivekonsertin muodossa klo 18.30 alkaen!

Voit myös lähettää meille oman vappukuvasi Instagramissa #yleolohuone, WhatsAppilla 044 421 4939 tai alla olevalla lomakkeella.

  • Metroja, koulunvessoja ja vedätystä

    Yle Olohuone Puotilassa.

    Erin Anttila vie toistaiseksi viimeisen Yle Olohuoneen kotimaisemiinsa Itä-Helsinkiin. Sinä voit vaikuttaa illan viimeiseen biisin äänestämällä artikkelin lopussa. Nelilapsisen perheen kuopus Erin Anttila (o.s. Koivisto) oppi ensin laulamaan suomen kielellä, sitten vasta puhumaan.

  • “Tänään on hyvä päivä”

    Samae Koskinen Yle Olohuoneessa

    Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Uusimmat sisällöt - Olohuone