Hyppää pääsisältöön

Yle Olohuoneen tanssibileet jatkuvat vielä vapun jälkeenkin – käy toivomassa omaa suosikkikappalettasi lauantaiseen Tanssibiisien toivekonserttiin!

Laulaja ja näyttelijä Maria Yiipää.
Maria Ylipää on toinen Tanssibiisien toivekonsertin solisteista. Laulaja ja näyttelijä Maria Yiipää. Kuva: Cata Portin Maria Ylipää,Yle Olohuone

Yle Olohuoneen lauantain 2.5. lähetyksessä laitetaan vielä vapun jälkeenkin kannat kattoon, kun Olohuoneen livebändi Marzi Nymanin, Osmo Ikosen ja Joonas Kaikon johdolla tanssittaa suomalaisia. Voit käydä toivomassa omaa suosikkibiisiäsi lähetykseen alta löytyvän lomakkeen kautta.

Yle Olohuoneen vappuviikon lähetykset huipentuvat lauantaina TV2:ssa kello 18.30–20.00 nähtävään Tanssibiisien toivekonserttiin, johon voit alla olevan lomakkeen kautta toivoa omia suosikkikappaleitasi. Käy kertomassa, mitä haluaisit kuulla ja miksi juuri sinun toiveesi kannattaisi toteuttaa.

Biisitoiveita ysäridiskosta rockiin ja tangosta sambaan toteuttaa kaikkeen taipuva lennokas rytmiryhmä Marzi Nymanin, Osmo Ikosen ja Joonas Kaikon johdolla solisteinaan muun muassa lukuisista musikaaleista tuttu laulaja ja näyttelijä Maria Ylipää sekä pop-yhtye Nylon Beatin jäsenenä aikanaan suursuosioon ponnahtanut Jonna Geagea. Genrerajat ovat joustavat, näiltä huippumuusikoilta taipuvat kaikki kevyen musiikin alalajit.

Tule mukaan tansseihin yksin tai yhdessä, perheen kesken, kaverien kanssa virtuaalisesti ja laula vaikka mukana.

Jättämällä yhteystietosi toiveen mukana voit päästä myös mukaan lähetykseen suoralla Skype-yhteydellä kertomaan toiveestasi ja lähettämään korona-ajan vapputerveisiä!

Voit myös lähettää terveisiä lähetykseen WhatsAppin kautta numerossa 044 421 4939.

Yle Olohuoneen Tanssibiisien toivekonsertti lauantaina 2.5. kello 18.30–20.00 TV2:ssa. Lähetyksen juontaa muun muassa Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu Inkeri Alatalo.

Kerro biisitoiveesi ja perustelut

Nimi ja paikkakunta

Puhelinnumero tai sähköposti

Voit jättää halutessasi yhteystietosi, jolloin saatat päästä mukaan lähetykseen.

  • Metroja, koulunvessoja ja vedätystä

    Yle Olohuone Puotilassa.

    Erin Anttila vie toistaiseksi viimeisen Yle Olohuoneen kotimaisemiinsa Itä-Helsinkiin. Sinä voit vaikuttaa illan viimeiseen biisin äänestämällä artikkelin lopussa. Nelilapsisen perheen kuopus Erin Anttila (o.s. Koivisto) oppi ensin laulamaan suomen kielellä, sitten vasta puhumaan.

  • “Tänään on hyvä päivä”

    Samae Koskinen Yle Olohuoneessa

    Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Uusimmat sisällöt - Olohuone