Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Ja viimein kaikki on hyvin – Satuhäät tekee paluun Yle Areenaan!

Linda ja Juuso
Linda ja Juuso juhlivat rakkauttaan Nurmijärvellä. Linda ja Juuso satuhäät

Hääohjelmien jättiläinen, supersuosittu Satuhäät tekee paluun Yle Areenaan. Toukokuun 8. päivä Areenaan julkaistaan Satuhäät-sarjan kaksi uusinta tuotantokautta. Pääset siis keinahtelemaan häävalssia ja leikkimään kenkäleikkejä vuosien 2015 ja 2016 hääparien kanssa!

Lue lisää Satuhäistä täältä!

Hääpäivä on ikimuistoinen ja herkkä hetki rakastuneen parin elämässä. Silloin sinetöidään rakkaus läheisten ja Satuhäät-parien tapauksessa koko kansan edessä. Hääpäivää edeltävät valmistelut ovat lähes kaikille hyvin stressaavaa aikaa ja osalle jopa riitaistakin. Tärkeän päivän eteen halutaan nähdä paljonkin vaivaa. Satuhäät-sarjan pariskunnat avaavat häävalmisteluaan ja arkeaan meille katsojille ja kertovat ne kaikista tärkeimmät asiat – miksi he toisiinsa rakastuivat ja sitoutuivat?

Hääparien rakkaustarinoita ja häävalmistelua on nähty Ylessä vuodesta 2004 lähtien. Nyt Areenassa julkaistaan sarjan kaksi uusinta kautta vuosilta 2015 ja 2016.

Kaudella 10 avioliiton satamaan purjehtivat Tiina ja Jan, Henna ja Janne, Ege ja Arto, Linda ja Juuso, Jarona ja Lauri, Iina ja Mikko, Aliisa ja Pekka, Ella ja Roscoe sekä Susan ja Salah.

Häävalssiaan tanssahtelevat kaudella 11 Sari ja Joni, Essi ja Ari, Hanne ja Isto, Virpi ja Henri, Maija-Leena ja Tapio, Emilia ja Mooses, Karoliina ja Mikko, Marika ja Roope, Reelika ja Tuomas, Satu ja Miska, Jenna ja Jukka-Pekka sekä Janita ja Sami.

Maija ja Tapio
Maija-Leena ja Tapio vihittiin Playa del Inglesissä. Maija ja Tapio Kuva: Filmaattiset Oy Satuhäät
Susan ja Salah
Susan ja Salah rakastuivat nopeasti ja häitä vietettiin Oulussa. Susan ja Salah Kuva: Filmaattiset Oy Satuhäät
Ella ja Roscoe
Suomessa vihityt Ella ja Roscoe juhlistavat avioliittoaan Thaimaassa. Ella ja Roscoe Kuva: Filmaattiset Oy Satuhäät
Kommentit