Hyppää pääsisältöön

Muistatko vielä Radiomafian?

Kuvassa Radiomafian juontajia.
Kuvassa Radiomafian juontajia. Kuva: Tuuli Laukkanen Yle Puhe,Radiomafia

Radiomafian aloittamisesta tulee kesäkuun 1. päivä kuluneeksi 30 vuotta. Radiomafia toimi aina 12. tammikuuta 2003 asti. Juhlistamme tarunhohtoiseksi muodostunutta radiokanavaa Yle Puheessa esitettävällä radiosarjalla. Etsimme sarjaa varten haastateltavia Radiomafian kuuntelijoista.

Kerro meille, millainen merkitys Radiomafialla oli sinun elämässä. Voititko jotain ikimuistoista kanavan järjestämässä kilpailussa? Pääsitkö Radiomafian kautta tapaamaan idolisi? Löysitkö elämäsi rakkauden Anssin senssit -ohjelman välityksellä? Lukiko Salovaara viestisi radiossa? Soiko biisisi Upteekin demoissa? Kävikö Radiomafia sinun paikkakunnallasi?

Jos sinulla on jokin tarina Radiomafiaan liittyen, nin kerro se meille.

Täytä lomake.