Hyppää pääsisältöön

"Tässä ei ole missään nimessä oma lehmä ojassa" - YleX:n ja Yle Kioskin toimittajat paljastavat suosikkiohjelmansa Areenassa

Yle Areenan tunnettuja kasvoja kollaasikuvassa
Areena Nousussa kokoaa yhteen Areenan suosituinta sisältöä juuri nyt! Yle Areenan tunnettuja kasvoja kollaasikuvassa Kuva: Yle Yle Areena,Yle Areena Nousussa

Yle Areena Nousussa kokoaa yhteen Areenan suosituinta sisältöä juuri nyt! Lisäksi listalle nostetaan mm. YleX:n, Kioskin ja Summerin toimittajien suosituksia.

Ensimmäisenä suosikkiohjelmansa paljastavat YleX:n Ville "Viki" Eerikkilä, Juuso "Köpi" Kallio ja Jenni "Jenspa" Poikelus sekä Yle Kioskin Aleksi Rantamaa ja Emma Karasjoki.

YleX:n Jenni Poikelus suosittelee:

Radiotoimittaja Jenni Poikelus hymyilee kameralle
Radiotoimittaja Jenni Poikelus hymyilee kameralle Kuva: Juuli Aschan YleX,Jenni Poikelus

Kaikki Au pairit -kaudet

"Toukokuussa alkaa uus Au Pairit Uudessa Seelannissa -kausi, joten on hyvä lämmitellä tulevaan katsomalla KAIKKI aikasemmat kaudet. Ihania ja kamalia lapsia, ihania ja kamalia au paireja. Täydellistä!"

Modernit miehet

"Mitä, mitä, mitä modernit miehet puhuu?? Yksi parhaista kotimaisista komedioista viime vuosina. Kaksi kautta silkkaa kikatusta!"

Kallion Eläimet

"Jee! Aikuisten animaatio! Yhteiskuntasatiiria animal style. Yksi jakso kestää YHDEN minuutin, joten tän KOKO KAUDEN ehtii katsomaan tunnin aikana ainakin KUUSI kertaa. Sehän nyt on vaan silkkaa säästöä! Eikä siinä vielä kaikki: minä olen tässä ääninäyttelemässä! Jee!"

Kylppärikaverit

"Tämä on I-HA-NA. Koko sarja sijoittuu yhteen kylpyhuoneeseen ja voi pojat, mitä kaikkea yhdessä huoneessa voidaankaan käydä läpi. Hauska, sydämellinen ja sanoinko jo, että I-HA-NA."

Syntinen

"Jos tykkäsit esim. True Detectivestä, tykkäät Syntisestä. Kaksi itsenäistä kautta nähty, kolmas alkanut tovi sitten. Super kuumottava ja jännä!"

Kuuntele Jenspaa Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä -ohjelmassa!

YleX:n Viki ja Köpi suosittelevat:

YleX Aamun Viki ja Köpi poseeraavat kameralle
YleX Aamun Viki ja Köpi poseeraavat kameralle Kuva: Juuli Aschan YleX,Ville Eerikkilä,Juuso Kallio

YleX Aamu

"Suomen paras ja hauskin aamushow ei ole vain radiossa vaan myös kuvan kera Yle Areenassa. Tässä ei ole missään nimessä oma lehmä ojassa."

Karppi

"Laadukkaasti toteutettu nordic noir-sarja joka sijoittuu Suomeen. Molemmat kaudet toimii jännärien ystäville."

Siskonpeti

"Suomen yks kaikkien aikojen hauskimpia ja samaistuttavimpia sketsisarjoja. Kaikki kaudet naurattaa!"

Luottomies

"Emmy-ehdokkuudellakin huomioitu komediasarja. Ketosen ja Luusuaniemen kemiaa katselee vaikka tuntitolkulla. Näppärät 10 minuutin jaksot!"

Kummeli

"Klassikko! Ei tarvitse perusteluja!"

Katso Vikiä ja Köpiä myös Viki, Köpi & Henkka - tieteen armoilla -sarjassa!

Yle Kioskin Aleksi Rantamaa suosittelee:

Aleksi Rantamaa katsoo vakavana kameraan
Aleksi Rantamaa katsoo vakavana kameraan Kuva: Juuli Aschan Aleksi Rantamaa,Yle Kioski

Kelet

"Yksi dokumentin vahvimmista puolista on Keletin hulvaton ystäväpiiri, joka pakottaa ajattelemaan että damn, mä haluisin hengata noiden kanssa."

Mating

"En normaalisti juurikaan rakkaushömpötyksistä välitä, mutta näiden kahden todennäköisyyksiä vastaan taisteleva tarina kolahti lujaa."

Logged in

"Logged in päästää katsojan maailmaan, johon normaalisti ei olisi mitään asiaa. Tällä tarkoitan siis todella henkilökohtaisia kuvauksia ihmisistä, jotka ovat tavalla tai toisella pudonneet yhteiskunnan kelkasta. Etenkin kakkosjakso Patrikin tarinasta osui syvälle luihin ja ytimiin. Kuvaus elämästä, jollaista itse ei kuvitellut edes olevan olemassa."

Eläinlääkärikandit - uusin kausi

"Tämä sarja vie katsojan taitavasti mutta tarpeeksi simppelillä kerronnalla juurikin kandien arkeen. Henkilöhahmot ovat kiinnostavia ja heidän kokemansa jännitys on käsinkosketeltavaa. Pohdinta siitä onnistuvatko kandit heille annetuissa tehtävissään pitää katsojan koukussa."

Diego Maradona

"Futislegenda Diego Maradonasta kertova dokumentti jaksaa kiinnostaa myös sellaista jota futis ei könnystele pätkääkään. Tarina superjulkisuudesta ja lopulta rajusta down fallista kolahtaa lujaa. Pidin Maradonaa kuolemattomana mutta tämä dokumentti osoitti että hänkin on vain ihminen."

Katso myös Aleksin luotsaama TLDR MAD - dokumentaarinen sarja hulluudesta!

Yle Kioskin Emma Karasjoki suosittelee:

Emma Karasjoki katsoo hymyillen kameraan
Emma Karasjoki katsoo hymyillen kameraan Kuva: Juuli Aschan Yle Kioski,Emma Karasjoki

M/S Romantic

"Ai että! Jos oot joskus käynyt ruotsinristeilyllä, niin oot varmasti törmännyt tän neliosaisen draamasarjan kaikkiin hahmoihin. Sarja on erittäin viihdyttävä ja realistinen! Vahva suositus."

Verta, hikeä ja T-paitoja

"Todella silmiä avaava dokkarisarja pikamuodin varjopuolista. Sarja antaa realistisen kuvan siitä, minkälaisen matkan halpa vaate käy läpi ennen kuin päätyy vaatekauppojen hyllyille ja sitä kautta meidän päälle. Huh!"

Vogue Williams: Elämäni some-vaikuttajana

"Erittäin kiinnostava dokkari some-vaikuttajien elämästä. Irlantilainen tv-toimittaja Vogue Williams pureutuu some-tähtien vastuuseen ja siihen, kuinka helposti somessa voi esittää olevansa aivan joku muu."

Sorjonen

"Tää on niin hyvä! Suomalaista rikosdraamaa parhaimmillaan! Huippututkija Kari Sorjonen muuttaa perheineen Itä-Suomeen ja siellähän tapahtuu vaikka mitä."

SKAM

"Jos tää on jäänyt katsomatta, niin nyt viimeistään kannattaa tsiigata! Neljän kauden mittainen draamasarja kertoo norjalaisista nuorista, joiden elämässä tapahtuu asioita, joita varmasti jokainen on joskus kokenut. Samaistuttava, hauska ja tyylliltään todella freesi!"

Tilaa Emman kanava YouTubessa!

Yle Areena Nousussa kokoaa yhteen Areenan suosituinta sisältöä juuri nyt!

Lue myös - yle.fi:stä poimittua