Hyppää pääsisältöön

Iki-ihana Pieni talo preerialla alkaa, Milanon naisten paratiisi jää tauolle

Pieni talo preerialla -sarjan Ingallsin perhe poseeraa kameralle talonsa edessä.
Pieni talo preerialla -sarjan Ingallsin perhe poseeraa kameralle talonsa edessä. Kuva: MGM Pieni talo preerialla,Michael Landon,Laura Ingalls Wilder,Melissa Gilbert

Teeman suosittu iltapäiväsarja Milanon naisten paratiisi jää valitettavasti tauolle materiaalin toimitusongelmien vuoksi. Sarjan tilalla nähdään iki-ihana Pieni talo preerialla.

Milanon naisten paratiisilla on korona-kriisin aiheuttaman poikkeustilanteen takia tuotannollisia vaikeuksia, emmekä tästä johtuen saa Italiasta uusia jaksoja käännettäväksi ja esitettäväksi. Vappuaattona 30.4. esitetty jakso numero 49 “Saman katon alle” on toistaiseksi viimeinen Teemalla ja Areenassa nähty jakso. Romantiikkaa ja draamaa henkivä italialainen päivittäissarja jatkuu Teemalla ja Areenassa heti, kun se on mahdollista.

Sarjan paikalla nähdään nostalginen suosikkisarja Pieni talo preerialla. Kulttisarja perustuu löyhästi Laura Ingalls Wilderin omaelämäkerralliseen romaaniin Pieni talo. Sarja seuraa päähenkilön Lauran ja hänen uudisraivaajaperheensä elämää 1870-luvun Minnesotassa ja myöhemmin myös Dakotassa. Toivotun sarjan ennennäkemätön pilottijakso nähtiin Teemalla vappupäivänä. Muut jaksot esitetään aina maanantaista perjantaihin noin kello 16.00 Yle Teemalla. Sarjan kaikki 208 jaksoa julkaistiin Areenaan 1.5. ja ne ovat katsottavissa vuoden ajan.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa