Hyppää pääsisältöön

Todistitko Tanskan ihmettä tai Espanjan kauneutta? Kerro Yle Olohuoneelle paras EM-muistosi ja osallistu Futiskesä-lähetykseen!

Espanja juhlii vuoden 2008 Euroopan mestaruutta.
Espanja juhlii vuoden 2008 Euroopan mestaruutta. Kuva: All Over Press jalkapallo,Yle Olohuone,Espanjan miesten lentopallomaajoukkue

Olitko paikan päällä Göteborgissa todistamassa Tanskan jättiyllätystä? Vai oletko sattumoisin kaivannut Zinedine Zidanen taituruutta?

Entä muistatko, kun Espanjan miehet dominoivat jalkapallomaailmaa? Tai kun Marco van Basten ja Hollanti maalasivat Euroopan oranssiksi?

Saksa on hallinnut naisten EM-nurmia, joilla Suomellakin on osansa. Kaipaatko kenties Inka Gringsin maaleja kesältä 2005? Tai Hollannin ja Tanskan värikästä loppuottelua kolmen vuoden takaa?

Yle Olohuoneen Futiskesä-lähetysten toiveilta nähdään TV2:ssa ja Areenassa suorana perjantaina 12.6. kello 18.30–22. Mukaan lähetykseen poimitaan jalkapallon EM-historian mehukkaimmat hetket.

Myös Suomen EM-karsintapelejä ja maaottelumuistoja voi ehdottaa. Suomi-futiksen kohokohtia tunnelmoidaan Futiskesän lähetyksessä lauantaina 13.6.

Kerro alla olevalla lomakkeella Yle Olohuoneen Futiskesän väelle EM-toiveesi ja -tarinasi tai ehdota hienoa hetkeä suomalaisesta jalkapallosta. Muistosi voidaan poimia mukaan Yle Olohuoneen Futiskesä-lähetyksiin 12.–14.6.

Kerro EM-futistoiveesi ja -tarinasi

Nimi ja paikkakunta

Puhelinnumero tai sähköposti

Voit jättää halutessasi yhteystietosi, jolloin saatat päästä kertomaan toiveestasi televisiolähetykseen. Emme julkaise tai jaa eteenpäin osallistujien yhteystietoja. Poistamme tiedot lähetyksen jälkeen.

Uusimmat sisällöt - Olohuone