Hyppää pääsisältöön

Onnistuisiko sinulta Teemu Pukin punnerrushaaste? – Yle Olohuoneen Unelmien liikuntaillassa nähdään urheilijoiden temppuvideoita, lähetä meille omat treenivinkkisi kuvina

Jalkapalloilija Teemu Pukki heiluttaa kameralle
Jalkapalloilija Teemu Pukki heiluttaa kameralle Kuva: Tomi Hänninen Teemu Pukki,Suomen miesten jalkapallomaajoukkue,jalkapallo,Yle Olohuone

Yle Olohuoneessa ollaan torstaina 7.5. liikunnan hurmassa, kun Unelmien liikuntaillassa tutustutaan poikkeusajan liikuntamahdollisuuksiin. Käy lähettämässä kuva omasta liikuntasuorituksestasi!

Poikkeuksellinen koronakevät on saanut suomalaiset ulos liikkumaan sankoin joukoin, ja erilaiset urheiluhaasteet ovat kiertäneet tiuhaan tahtiin sosiaalisessa mediassa.

Suomen Olympiakomitean koordinoimaa, kaikenlaisen liikkumisen popup-tapahtumaa Unelmien liikuntapäivää vietetään äitienpäivänä 10. toukokuuta. Yle Olohuoneen torstain 7.5. lähetyksessä ollaankin Unelmien liikuntapäivän etkoiluhengessä liikunnan ja urheilun maailmassa. Lähetyksessä nähdään muun muassa, minkälaisia liikuntahaasteita Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki , Venäjän lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo, entinen tennistähti Jarkko Nieminen ja yhdistetyn maailmanmestarin Hannu Mannisen perhe heittävät katsojille.

Studiossa lähetyksessä ovat mukana uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Seppälä ja maastohiihdon olympiavoittaja, Yle Urheilun hiihtolähetyksistä tuttu asiantuntija Sami Jauhojärvi. Kaksikko vastailee lähetyksessä lukijoiden kommentteihin ja esimerkiksi liikuntaa koskeviin kysymyksiin chatissa, joka löytyy osoitteesta chat.yle.fi.

Illan aikana nähdään muun muassa jalkapallon tempputaituri Minna Marlon häikäiseviä suorituksia, piipahdetaan ratsastustallilla sekä käydään estejuoksija Topi Raitasen ja painonnostaja Anni Vuohijoen kanssa Eläintarhan kentällä treenaamassa.

Omista korona-ajan kuulumisistaan kertovat myös suunnistuksen maailmanmestari Minna Kauppi ja Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva.

Miten sinä liikut tällä hetkellä? Tulevatko hikikarpalot otsalle pihatöissä, metsäpolulla vai kotitreeneissä? Vai ovatko vakaat aikomukset lisätä liikuntaa kevään aikana jääneet vain aikeiden tasolle? Voit osallistua lähetykseen lähettämällä oma tai koko perheen liikuntakuva Instagramiin aihemerkinnällä #yleolohuone tai #unelmienliikuntapäivä, Whatsappilla numeroon 044 421 4939 tai alla olevan lomakkeen kautta.

Yle Olohuoneen Unelmien liikuntailta TV2:ssa ja Yle Areenassa torstaina 7.5. klo 19.00-20.30. Lähetyksen juontaa Yle Urheilun Petra Manner.

  • Metroja, koulunvessoja ja vedätystä

    Yle Olohuone Puotilassa.

    Erin Anttila vie toistaiseksi viimeisen Yle Olohuoneen kotimaisemiinsa Itä-Helsinkiin. Sinä voit vaikuttaa illan viimeiseen biisin äänestämällä artikkelin lopussa. Nelilapsisen perheen kuopus Erin Anttila (o.s. Koivisto) oppi ensin laulamaan suomen kielellä, sitten vasta puhumaan.

  • “Tänään on hyvä päivä”

    Samae Koskinen Yle Olohuoneessa

    Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Uusimmat sisällöt - Olohuone