Hyppää pääsisältöön

Rakkaudesta puutarhaan – Alan Titchmarsh rakentaa 8. kaudella uusia unelmapihoja

Brittipuutarhuri Alan Titchmarsh kunnostaa puutarhoja tehokkaan tiiminsä kanssa.
Puutarhuri Alan Titchmarsh ja hänen tiiminsä Katie Rushworth (vas.), Frances Tophill ja David Domoney. Brittipuutarhuri Alan Titchmarsh kunnostaa puutarhoja tehokkaan tiiminsä kanssa. Kuva: DOUGLAS KRIER / ALL3MEDIA INTERNATIONAL LIMITED Yle TV1,rakkaudesta puutarhaan

TV1 lauantaisin 9.5. - 27.6.2020 klo 17.10 - 18.00, uusinta maanantaisin klo 12.05, Areenassa

Kun sympaattinen puutarhuri Alan Titchmarsh ilmestyy ovelle, alkaa tapahtua!

Rakkaudesta puutarhaan -sarjassa puutarhuri ja hänen ammattilaisensa, viherpeukalot Katie Rushworth, Frances Tophill ja David Domoney palaavat jälleen yllättämään uusia innostavia ihmisiä. Ihmisiä, jotka tekevät itse paljon lähimmäisten hyväksi.

Alan ottaa nyt ryhmänsä kanssa tehtäväksi entistä vaativampia pihaurakoita. Joukko matkaa tuttuun tyyliin pitkin poikin Britanniaa. Väsähtäneet pihat muuttuvat muutamassa päivässä todella upeiksi puutarhoiksi.

Brittipuutarhuri Alan Titchmarsh kunnostaa puutarhoja tehokkaan tiiminsä kanssa.
Brittipuutarhuri Alan Titchmarsh kunnostaa puutarhoja tehokkaan tiiminsä kanssa. Kuva: ALL3MEDIA INTERNATIONAL LIMITED Yle TV1,Alan Titchmarsh,rakkaudesta puutarhaan

Brittiläisestä sarjasta nähdään uuden, kahdeksannen tuotantokauden kahdeksan jaksoa.

Hyväntekijä Bettylle värikäs keidas

Ensimmäisenä Alanin tiimi suuntaa Farehamin kaupunkiin. 90-viuotias Betty suhtautuu hyväntekeväisyystyöhön pelottomasti. Energinen nainen näkee paljon vaivaa toisten puolesta. Nyt Alan loihtii hänelle värikkään keitaan, jossa on helppo liikkua..

Nathan on kahden sodan veteraani, joka auttaa kaltaisiaan. Aikaa ei jää puutarhalle, ja tontti onkin umpeenkasvanut. Sarjan toisessa jaksossa Alan kumppaneineen loihtii Nathanille monipuolisen metsäpuutarhan.

Brittipuutarhuri Alan Titchmarsh kunnostaa puutarhoja tehokkaan tiiminsä kanssa.
Puutarhuri Alan Titchmarsh yllättää 90-vuotiaan Bettyn. Brittipuutarhuri Alan Titchmarsh kunnostaa puutarhoja tehokkaan tiiminsä kanssa. Yle TV1,rakkaudesta puutarhaan

Sairaanhoitaja Pat on tehnyt ison työn lasten ja nuorten parissa palovammasta aiheutuvien henkisten vaurioiden korjaamiseksi. Nyt nuoret haluavat kiittää häntä. Kolmannessa jaksossa selviää, mitä Pat itse tahtoo.

Pienen lapsen äiti Roisin kerää varoja toisten syöpäsairaiden tukemiseen ja haluaa itse pysyä hengissä nähdäkseen lapsensa kasvavan. Alanin puutarhapoppoon apu neljännessä jaksossa tulee kuin tilauksesta.

Unelmapiha 9-vuotiaalle pojalle

Cardiffissa asuva Irene pyörittää kotoa käsin hyväntekeväisyyskirppistä. Kaikki paikat ulkona ja sisällä pursuavat tavaraa. Sarjan viidennessä jaksossa Alan hälytetään paikalle laittamaan kaaosta ruotuun.

Brittipuutarhuri Alan Titchmarsh kunnostaa puutarhoja tehokkaan tiiminsä kanssa.
Brittipuutarhuri Alan Titchmarsh kunnostaa puutarhoja tehokkaan tiiminsä kanssa. Kuva: All3media/Yle / ALL3MEDIA INTERNATIONAL LIMITED Yle TV1,rakkaudesta puutarhaan

Tiimi tapaa kuudennessa jaksossa kahden lapsen äidin, joka on antanut elämän eväitä yli 40 sijaislapselle. Jälki on ollut niin hyvää, että nyt Fiona saa siitä kiitokseksi omannäköisensä kotikeitaan Karibian tunnelmissa.
.
Alan kohtaa seitsemännessä jaksossa vanhalla kotiseudullaan Yorkshiressä puuhakkaan ikämiehen, joka on pistänyt kasaan miehisen version "kalenteritytöistä". Millaista puutarhaa Jim on aina salaa toivonut?

Kahdeksannen kauden koskettavassa huipennuksessa tavataan lontoolaisperhe, jonka 9-vuotiaan Elijahin elämää rajoittaa vakava sairaus. Alanin avulla perhe saa unelmapihan, joka avaa pojalle kaikki ovet.

Love Your Garden. Tuotanto: ITV, Britannia, 2019.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.