Hyppää pääsisältöön

Miltä paras puutarhaprojektisi näyttää? Lähetä kuva ja ole mukana Strömsön puutarhaillassa 4. kesäkuuta

Kuvakollaasi
Kuvakollaasi Kuva: Yle/Strömsö Strömsö,puutarhat

Mitä sinulla on tekeillä puutarhassasi? Oletko alkanut viljellä tai rakentaa jotain parvekkeella? Miltä ruukuissa ja mullassa näyttää ympärilläsi? Olemme uteliaita. Ota kuva ja lähetä meille, niin voimme näyttää sen koko maailmalle Strömsön puutarhaillassa 4. kesäkuuta.

Kuva voi olla myös viime kesältä, ellet ole vielä päässyt vauhtiin tämän kesän projektissa.

Kirjoita muutama rivi kuvasta ja kerro, kuka on kuvannut ja mistä kuva on otettu. Näytämme valikoiman kuvista suorassa lähetyksessä ja julkaisemme ne artikkelissa verkkosivuillamme.

Lähetä kuvasi WhatsAppilla numeroon 044 421 4632 tai sähköpostilla osoitteeseen stromso@yle.fi viimeistään 24. toukokuuta.

Puutarhaillasta tulee tänä vuonna hiukan erilainen

Strömsön perinteinen puutarhailta on tänä vuonna hiukan erilainen koronatilanteen vuoksi. Lähetämme illan tavalliseen tapaan suorana Yle Femillä ja Areenassa, mutta ilman että paikan päällä on yleisöä.

Siksi toivommekin, että osallistut kuvien välityksellä. Kaikkien tällä tavalla osallistuvien ja puutarhailtaa juhlistavien kesken arvomme viisi strömsökassia.

Tämän vuoden Strömsön puutarhaillan näet suorana Yle Femillä ja Areenassa 4.6. klo 18–19.30 sekä TV1:ssä juhannuspäivänä 20.6. klo 15.20 suomeksi tekstitettynä.

Nähdään sormet mullassa ja lippu korkealla!

Narsisseja Strömsövillan edessä.
Narsisseja Strömsövillan edessä. Kuva: Yle/Carina Ahlskog Strömsö,Keltanarsissi
Kommentit