Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Portugali pääkuva

Treenaa portugalia: Tekstin ymmärtäminen

Treenaa portugalia Abitreenien tekstin ymmärtämisen tehtävillä. Huom. tehtävät on julkaistu alun perin vuonna 2015.

Mostra celebra o Ano Europeu do diálogo Intercultural

Portugueses passam horas na Internet

Divulgadas fotos de índios isolados na Amazónia

Descoberta necrópole na terra do Drácula

Artistas pedem à Comissão Europeia protecção na Europa

 • 2021 syksy: portugali

  Portugalin lyhyen oppimäärän yo-koe ja oikeat vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

 • 2021 kevät: portugali

  Portugalin lyhyen oppimäärän yo-koe ja oikeat vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

 • 2020 syksy: portugali

  Portugalin lyhyen oppimäärän yo-koe ja vastaukset.

  Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.