Hyppää pääsisältöön

YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6.

Otsikkokuva: YleX Tiedottaa
Otsikkokuva: YleX Tiedottaa

Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu!

YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28. kesäkuuta ja vetävät suoraa radiolähetystä perjantaista sunnuntaihin festarifiiliksellä.

Mökkifestarit käynnistyvät perjantaina 26.6. klo 6:00 ja päättyvät sunnuntaina 28.6. klo 18:00. Viikonlopun aikana Viki ja Köpi vetävät suoraa lähetystä festarimenolla ja lyhyillä unilla. Koskaan ei voi tietää, kuinka pitkään tauko kestää, joten lähetystä kannattaa seurata radiosta ja streamista ns. Norppalive-asenteella. Luvassa livemusiikkia, festarikliseitä ja yllätyksiä!

– Tähän varaudutaan niin kuin mihin tahansa festariviikonloppuun: varustus pitää kattoa etukäteen, ja nukkua pikkasen pankkiin, Viki ja Köpi sanovat.

– Tämähän on siinä mielessä hyvä festari, että jos käy klassinen ja hukkaa kaverin, niin kovin kauas se ei ole voinut päästä.

Hauskanpidolla on myös hyvä tarkoitus: lähetyksen aikana kerätään rahaa SPR:n nuorten turvatalojen tukikeräykseen.

Nyt kun tapahtumia on jouduttu perumaan, tahdomme tuoda viihdettä ihmisten kesäviikonloppuun uniikilla tavalla. Ja samalla päästä auttamaan suomalaisia, apua tarvitsevia perheitä.

YleX Aamun historian ensimmäinen radiofestariviikonloppu kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6.