Hyppää pääsisältöön

Kokeile kesäisen raikasta drinkkiohjetta – juontaja Gogi testaa taitojaan huippusommelier Samuil Angelovin opissa

Gogi ja viinimestari Samuil Angelov valmistavat yhdessä kesäisen drinkin, joka soveltuu kesäjuhlien hittibooliksi tai suoraan lasiin nautiskeltavaksi.
Gogi ja viinimestari Samuil Angelov valmistavat yhdessä kesäisen drinkin, joka soveltuu kesäjuhlien hittibooliksi tai suoraan lasiin nautiskeltavaksi. Kuva: Erno Kulmala Constantinos Mavromichalis,Yle Olohuone,Samuil Angelov

Yle Olohuoneen lähetyksessä perjantaina 29.5. juhlitaan kesän alkua. Sen kunniaksi ohjelman juontaja Gogi Mavromichalis pääsee todellisen ammattilaisen oppilaaksi uppoutumaan drinkkien valmistuksen saloihin.

Gogi ja viinimestari Samuil Angelov valmistavat yhdessä kesäisen drinkin, joka soveltuu kesäjuhlien hittibooliksi tai suoraan lasiin nautiskeltavaksi.

Raikas kesäjuoma booliksi tai suoraan lasiin

2 osaa kombuchaa
1/2 osaa raparperimehua
1 osa vichyä
1 osa ruusulimonadia
1/2 osaa tuorepuristettua limemehua
2 osaa 100% omenamehua (ei tuorepuristettu)
alkoholilliseen versioon giniä tai vodkaa
jäitä

Koristeluun
limesiivuja, raparperin paloja, omenasiivuja, syötäviä kukkia

Kasaa ainekset booliastiaan tai korkeaan lasiin jäiden päälle. Sekoita ja koristele haluamallasi tavalla.

Yle Olohuoneen lähetystä voi seurata Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa perjantaina 29. toukokuuta kello 19 alkaen. Drinkkiosion lisäksi ohjelmassa nähdään muun muassa Anna Abreun akustinen livekeikka sekä yhteislaulua korona-aikaan sopivissa olosuhteissa.

Lähetyksessä näytetään yleisön lähettämiä kuvia kesämaisemista. Miten sinä tunnelmoit kesää? Lähetä kesäfiilistelykuvasi meille alla olevalla lomakkeella tai julkaisemalla sen Instagramissa tunnisteella #yleolohuone – Nostamme lähetyksessä esiin ehkä juuri sinun kuvasi!

  • Metroja, koulunvessoja ja vedätystä

    Yle Olohuone Puotilassa.

    Erin Anttila vie toistaiseksi viimeisen Yle Olohuoneen kotimaisemiinsa Itä-Helsinkiin. Sinä voit vaikuttaa illan viimeiseen biisin äänestämällä artikkelin lopussa. Nelilapsisen perheen kuopus Erin Anttila (o.s. Koivisto) oppi ensin laulamaan suomen kielellä, sitten vasta puhumaan.

  • “Tänään on hyvä päivä”

    Samae Koskinen Yle Olohuoneessa

    Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Uusimmat sisällöt - Olohuone