Hyppää pääsisältöön

Kotimaisia uutuusleffoja, ulkomaista draamaa, futista, Antti Holman oopperajuhlaa ja Dingon tarinaa – näiden ohjelmien parissa viihdyt koko kesän!

Kesän 2020 ohjelmiston kuvakollaasi.
Ylen kesäohjelmisto 2020. Kesän 2020 ohjelmiston kuvakollaasi. ohjelmat (radio-tai tv-ohjelmat)

Ylen kesän 2020 ohjelmistossa nautitaan kotimaisten elokuvien parhaimmistosta, uppoudutaan Dingon tarinaan ja viihdytään kymmenien uusien ulkomaisten draama- ja rikossarjojen parissa. Poimi tästä, mitä kaikkea sinä haluat katsoa tänä kesänä!

Leffojen ja draamasarjojen lisäksi lisäksi Antti Holma järjestää kesän erikoisimmat oopperajuhlat, ja Pirjo Heikkilä tarjoilee tahatonta huumoria Pirjo-sarjan uusissa seikkailuissa. Jari Tervo puolestaan pohtii uutuussarjassa Entä jos?, miltä maailma näyttäisi, jos historiaa kirjoitettaisiin uusiksi.

Eikä kesää ilman jalkapalloa! Ylen kanavilla nautitaan touko–heinäkuussa yhteensä kymmenen viikon ajan huippufutista vuosikymmenten varrelta. Kotimainen yleisurheilukesä käynnistyy Ylen kanavilla kesäkuussa.

Ja toki ohjelmistossa on paljon katseltavaa myös lapsille ja nuorille!

Kotimaisen elokuvan juhlaa! Yli 30 elokuvaa

Yle Areena, Yle TV1 ja Yle TV2 kesä-elokuu

Elokuvajulisteet Suomen hauskin mies, Tyhjiö ja Viulisti.
Suomen hauskin mies, Tyhjiö ja Viulisti ensi-illassa kesäkuussa. Elokuvajulisteet Suomen hauskin mies, Tyhjiö ja Viulisti. Kuva: Yle elokuvat

Yle tarjoaa vahvan kattauksen uudempaa kotimaista elokuvaa kesällä 2020. Yle Areenan leffakesän kuukausipaketit ja TV1:n ja TV2:n esitykset tuovat nähtäville yli kolmekymmentä kotimaista elokuvaa pääasiassa 2010-luvulta.

Kesäkuussa nähdään neljä Ylen ensiesitystä: Laura Birnin ja Tommi Korpelan tähdittämä Jussi-palkittu kipeänhauska parisuhdekuvaus Tyhjiö, huippuviulistin ja hänen nuoremman oppilaansa (Matleena Kuusniemi ja Olavi Uusivirta) ihastuksesta kertova Viulisti, kohtalokkaan junamatkan hallitsemattomia seurauksia kuvaava Kääntöpiste, pääosissa Laura Birn ja Samuli Vauramo, sekä Suomen hauskin mies, komedia kuolemanleiriltä päänäyttelijänä Martti Suosalo.

Kesäkuun elokuvapaketti – kaikki elokuvat 5.6. Yle Areenassa:

Tottumiskysymys, Ruotsalainen hetki, Tyhjiö, Härmä, Viulisti, Tom of Finland, Kääntöpiste, Vadelmavenepakolainen, Suomen hauskin mies ja Kerron sinulle kaiken.

Heinäkuun elokuvapaketti – kaikki elokuvat 3.7. Yle Areenassa:

Päin seinää, Miekkailija, Hymyilevä mies, Kätilö, Armomurhaaja, Erottamattomat, Kesäkaverit, Toiset tytöt, Ollaan vapaita, Kielletty Hedelmä ja Kristuksen morsian.

Elokuun elokuvapaketti – kaikki elokuvat 1.8. Yle Areenassa:

Putoavia enkeleitä, Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset, Syysprinssi, Maata meren alla, Häiriötekijä, Toinen jalka haudasta, Big Game, Kuudes kerta, Armi elää! ja Henkesi edestä.

Kotimaista kesäviihdettä

Jari Tervon luotsaama Entä jos? viihdyttää lauantai-iltaisin kesäkuun puolivälistä alkaen. Kaikki huutaa Dingo -musiikkidraamasta puolestaan päästään nauttimaan heinäkuun helteissä. Kesälomien vedellessä viimeisiään hauskuuttaa Pirjo noloilla edesottamuksillaan.

Entä jos?

Yle TV1 13.6. alkaen lauantai-iltaisin

Jari Tervo ja muut Entä jos? -ohjelman esiintyjät kollaasikuvassa.
Entä jos? -uutuusohjelmaa luotsaa Jari Tervo. Jari Tervo ja muut Entä jos? -ohjelman esiintyjät kollaasikuvassa. Kuva: Intervisio Oy Jari Tervo,Jani Halme,Mari K. Niemi,Markus Leikola,Pekka Seppänen,Tuija Siltamäki,Sakari Pesola,Entä jos?

”Kaiken viisauden alku on tosiasioiden jossitteleminen” Entä jos? on Jari Tervon juontama paneelishow, jossa kaikki keskustelunaiheet lähtevät vaihtoehtojen etsimisestä olemassaolevalle todellisuudelle. Puheenaiheet liittyvät populaarikulttuuriin, historiaan, urheiluun, taiteeseen ja tieteeseen, eikä mikään inhimillinen ole Entä jos? -panelisteille vierasta. Entä jos Suomi olisi hävinnyt jääkiekon MM-finaalin vuonna 1995? Entä jos Jeesus olisi saanut kuolemantuomion sijaan viisi vuotta vankeutta? Entä jos Elvis ei olisi saanut levytysopimusta? Entä jos ensimmäinen maailmansota olisi jäänyt syttymättä? Jari Tervon kanssa jossittelevat vaihtuvin kokoonpanoin Jani Halme, Mari K. Niemi, Tuija Siltamäki, Markus Leikola, Pekka Seppänen ja Sakari Pesola.

Kaikki huutaa Dingo

Yle Areena ja Yle Radio Suomi 2.7. alkaen

Pertti Neumann ja Olli Riipinen seisovat molemmin puolin katosta roikkuvaa mikkiä äänitysstudiossa hymyillen.
Kaikki huutaa Dingo valottaa 80-luvun suosikkibändin tarinaa. Pertti Neumann ja Olli Riipinen seisovat molemmin puolin katosta roikkuvaa mikkiä äänitysstudiossa hymyillen. Kuva: Yle / Anne Hämäläinen Dingo,Pertti Neumann,yle draama

Yle Radio Suomen tämän kesän musiikkidraaman aiheena on Dingo. Yle Draaman 20-osainen audiodraama Kaikki huutaa Dingo! kuullaan Radio Suomen heinäkuun arki-illoissa 6.7. alkaen. Aiheeseen virittäydytään Suuressa Dingo-illassa torstaina 2. heinäkuuta, ja samalla sarja julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa. Kaikki huutaa Dingo! on tarina viidestä porilaisnuoresta ja heidän bändistään, joka sekoitti Suomen. Sarja käsittelee Dingon suosion huippuvuosia 1983–1986.

Pirjo

Yle Areena ja Yle TV2 17.8.

Supersuosion Yle Areenassa saanut komediasarja Pirjo saa taas uuden kutkuttavan tuotantokauden! Kolmannella kaudella Pirjolle (Pirjo Heikkilä) tapahtuu kömmähdyksiä niin asuntoesittelyssä, salakuljetusreissulla kuin koiran kakan keräämisessä. Sarjan on käsikirjoittanut näyttelijä, koomikko Pirjo Heikkilä yhdessä ohjaaja Lauri Nurksen kanssa. 15 uutta jaksoa julkaistaan kerralla Yle Areenaan.

Kesän kuumimmat realityt!

Au pairit ja RuPaul's Drag Race UK.
Au pairit Uudessa-Seelannissa ja RuPaul's Drag Race UK. Au pairit ja RuPaul's Drag Race UK. Kuva: Tom Hollow / Leigh Keily. Reality

Au pairit Uudessa-Seelannissa

kaikki jaksot Yle Areenassa nyt

Au pairit -sarjan seitsemännellä kaudella au pairit suuntaavat kirjaimellisesti maailman toiselle laidalle, luonnonkauniiseen Uuteen-Seelantiin. Tällä kaudella mukana on viisi au pairia: Ada, Emel, Jussi, Sini sekä Miamin-kaudelta tuttu Jane!

RuPaul's Drag Race UK

Yle Areenassa 18.6.

RuPaul Drag Race USA:n upeat ja karismaattiset kilpakumppanit ovat ihastuttaneet faneja ympäri maailman jo kymmenen vuoden ajan. Nyt katse on suunnattu lammen toiselle puolelle ja tavoitteena on löytää Britannian uniikein ja lahjakkain drag-artisti. Tämä uutuussarja nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa!

8-osaisessa realityssä drag-kuningattaret kohtaavat haasteita - kuka selviää seuraavalle viikolle, kuka liihottelee kotiin ja kenestä kruunataan Britannian ensimmäinen Drag Race -supertähti? Luvassa on kesän parasta viihdettä.

Kansainväliset sarjat: Draamaa ja rikoksia – sekä odotettu Normaaleja ihmisiä

Ylen tv-kanavilla ja Yle Areenassa nähdään tänä kesänä massiivinen kattaus kansainvälisiä fiktiosarjoja. Määrän lisäksi tarjonta on monipuolinen: luvassa on dystopiaa, rikosten ratkontaa, nuorten sarjoja, brittikomediaa, historiallista draamaa sekä toimintaa. Tässä poimintoja kesän kansainvälisistä uutuussarjoista:

Kadonneen kirjeen arvoitus

Yle TV1 ja Yle Areena 14.5. alkaen ma-pe klo 17.10

Draamasarja postin tehotiimistä, joka selvittää kadonneiden kirjeiden arvoituksia.
Kadonneen kirjeen arvoitus Ylen kesässä. Draamasarja postin tehotiimistä, joka selvittää kadonneiden kirjeiden arvoituksia. Kuva: Crown Media United States, LLC Yle TV1,Kadonneen kirjeen arvoitus

(Lost Letter Mysteries / Signed, Sealed and Delivered, S1-3) Entä jos tärkeä kirje, jonka lähetit, ei päässytkään koskaan perille? Uusi viehättävä draamasarja vie maailmaan, jolloin kirjoitettiin ihan oikeita kirjeitä. Samalla se on sukellus monenkirjavien ihmiskohtalojen, katkenneiden ihmissuhteiden ja välillä myös rikosten maailmaan. Amerikan postilaitoksessa on piskuinen osasto, Kadonneiden kirjeiden virasto, joka paneutuu koko sydämellään toimittamaan perille kirjeitä, jotka ovat jääneet matkan varrelle. 14 jaksoa (1. kausi). Kanada 2013-15. Yle esittää sarjan kaikki kolme tuotantokautta, ensimmäinen kausi on jo Yle Areenassa. 2. kausi Areenassa 5.6. (6 jaksoa), 3. kausi Areenassa 15.6. (8 jaksoa). Areenassa 90 vrk per kausi.

Normaaleja ihmisiä

Yle Areenassa koko kausi katsottavissa nyt, Yle TV2:ssa tiistai-iltaisin kaksi jaksoa klo 21.45 alkaen 2.6.

Nuori pariskunta, mies ja nainen, kävelee rannalla lähekkäin ja nauraa.
Normaaleja ihmisiä Yle Areenassa 29.5. Nuori pariskunta, mies ja nainen, kävelee rannalla lähekkäin ja nauraa. Kuva: Element Pictures / Yle Kuvapalvelu Normal People,Normal People,Paul Mescal,Daisy Edgar-Jones,Normaaleja ihmisiä

(Normal People, S1) Normaaleja ihmisiä on Sally Rooneyn palkittuun kirjaan perustuva draamasarja, joka seuraa Mariannen ja Connellin suhteen kehittymistä lukiovuosista aina yliopiston loppupuolelle. Marianne ja Connell asuvat pikkukaupungissa Irlannissa, mutta siihen yhtäläisyydet heidän välillään loppuvatkin. Connell on suosittu ja pidetty jalkapalloilija, kun taas Marianne on koulussakin yksin. Jokin epätodennäköistä kaksikkoa kuitenkin vetää yhteen. Sally Rooney on työskennellyt sarjassa tuottajana ja myös osallistunut sarjan käsikirjoittamiseen. Pääosissa Daisy Edgar-Jones ja Paul Mescal. Tuotanto: Element Pictures. Britannia 2020.

Ihme

koko kausi Yle Areenassa nyt, Yle TV1 22.5. alkaen pe klo 21.05

(Il Miracolo) The Young Pope -sarjan tekijöiden uusin sarja kertoo tarinan verta itkevästä muovisesta madonna-patsaasta. Voiko ihmeitä yhä tapahtua ja jos, niin kenellä on oikeus hallita niitä? Italian pääministeri saa tietää, että erään rikollispomon hallusta on löytynyt tavallisen näköinen madonna-patsas, joka itkee vuolaasti verta. Onko kyseessä temppu, halu harhauttaa herkkäuskoisia ihmisiä – vai jotain taivaallista? Armeijan tukikohdassa tämän ihmeellisen näyn kohtaa yhdessä joukko hyvin erilaisia ihmisiä: pääministeri Pietromarchi, karabinieerin kenraali Votta, poliisin tekninen tutkija Sandra sekä isä Marcello, aiemmin nuhteeton, sittemmin kaidalta polulta hairahtunut lähiöseurakunnan pappi. Pääministerillä on papille vaikea kysymys – voiko ihmeitä tapahtua tänäkin päivänä? Onko itkevä madonna lahja Jumalalta vai vakava varoitus siitä, että ihmiskunta on menossa kohti Helvettiä? Järjenvastainen tapaus vaikuttaa vahvasti siitä tietäviin ihmisiin ja moni heistä joutuu omassa elämässään hankalan kysymyksen eteen. Jos itkevä madonna tosiaan on Jumalan lähettämä ihme, mikä on sen merkitys ihmiskunnalle - ja kenellä on viime kädessä oikeus päättää patsaan kohtalosta? 8 jaksoa. Italia/Ranska 2018. Areenassa 19.8.2020 saakka.

McMafia

Yle TV2 ja Yle Areena 1.6. alkaen tiistaisin klo 21.00

Misha Glennyn bestsellerin pohjautuva draamasarja vie syvälle globaalien rikosliigojen maailmaan. Pimeä raha kietoo yhteen bisnesmiehet, hakkerit, huumekauppiaat, ihmissalakuljettajat ja pörssikeinottelijat Dubaista Moskovaan ja Lontoosta Istanbuliin. Venäläisen oligarkin poika Alex Godman (James Norton) on kasvanut Englannissa, eikä aio seurata isänsä jalanjälkiä, kunnes perheeseen kohdistuva uhka pakottaa miehen rikolliselle polulle. 8 jaksoa. Britannia 2018. Areenassa 30 vrk per jakso.

Dublin Murders - Tappaja Dublinissa

13.6. Yle Areenassa kaikki jaksot, Yle TV1 lauantaisin klo 21.40

Nainen kävelee ulkona iltahämärässä taskulampun kanssa.
Dublin Murders Ylen kanavilla kesällä. Nainen kävelee ulkona iltahämärässä taskulampun kanssa. Kuva: Yle Kuvapalvelu The Dublin Murders

(Dublin Murders) Uusi jatkuvajuoninen irlantilaistrilleri sijoittuu Dubliniin, jossa Gardan tutkijat Cassie Maddox ja Rob Reilly saavat uudeksi tehtäväkseen tutkia nuoren tytön murhaa. Kaupunki laajenee entisestään ja lähiympäristön maisema on muuttumassa radikaalisti. Arkeologit tekevät pikavauhtia kaivauksia tulevan moottoritien alta, mutta tekevätkin karun löydön. Cassie ja Rob ovat paitsi työtovereita myös läheisiä ystäviä, ja tuntevat toisensa paremmin kuin kukaan toinen. Mutta tietävätkö hekään toisistaan aivan kaikkea? Sarja perustuu Irlannin rikoskirjallisuuden viime aikojen suosituimman kirjailijan, Tana Frenchin, sarjaan Dublin Murders, ja sarjan ensimmäinen kausi yhdistää kahden ensimmäisen dekkarin tarinat raastavaksi kertomukseksi ihmismielen salaisuuksista. 8 jaksoa. Britannia 2019

UnREAL

koko sarja (kaudet 1-4) vain Yle Areenassa 15.7.
Kuvitteellisen tosi-tv-ohjelman kulisseihin sijoittuva amerikkalaisdraama. Rachel (Shiri Appleby) palaa deittiohjelma The Everlastingin tuottajaksi. Hänen työnsä on aiheuttaa draamaa osallistujien välille ja saada kaikki riidat nauhalle.Rachelin pomo Quinn (Constance Zimmer) hengittää niskaan ja vaatii ohjelmaan yhä törkeämpiä käänteitä, jotta katsojat pysyvät kanavalla. Kuinka pitkälle kilpailijoiden manipuloinnissa voi realityn nimissä mennä? (Yhdysvallat, 2015-2018.)

Tukalat paikat

Yle TV1 ja Yle Areena 17.7. perjantaisin klo 21.05

(Guilt) Skotlantiin sijoittuva tummanpuhuva draamakomedia. Minisarjan antisankarit, perin erilaiset ja sen myötä toisistaan etääntyneet veljekset, Jake ja Max ovat pitkästä aikaa yhdessä liikkeellä. Velikullat ajelevat juhlista kotiin, pikkutunneilla ja pienessä pöllyssä. Äkkiä auton eteen ilmestyy kuin tyhjästä ihminen, ja tömähdys kuulostaa pahalta. Kuinka miehen kävi? Veljekset nousevat autosta toteamaan karmean tilanteen. Veljekset päättävät salata tapahtuneen. Mikä onnenpotku - miehille selviää, ettei uhrilla ollut paljoakaan menetettävää. Onneksi kukaan ei nähnyt heidän pimeitä puuhiaan. Vai näkikö sittenkin? Veljesten töppäyksestä lähtee liikkeelle lumipallo, joka vain kasvaa ja kasvaa. Kuinka kujanjuoksussa käy? 4 jaksoa. Britannia 2019. Areenassa 30 vrk.

Velvet colección

Yle Teema ja Yle Areena 23.7. ke-pe klo 20.00

Velvet colección -sarjan neljä hahmoa seisovat ompeluhuoneessa, kuvan edustalla mallitorso.
Velvet Colección heinäkuussa Ylen kanavilla. Velvet colección -sarjan neljä hahmoa seisovat ompeluhuoneessa, kuvan edustalla mallitorso. Kuva: Yle Kuvapalvelu Velvet Colección,Velvet colección

(Velvet Colección, S1-3) Hyväntuulinen, Teemalla vuosina 2017-2018 nähty Velvet – muotitalon tarina (Galerias Velvet) on saanut sisarsarjan nimeltä Velvet collección. On vuosi 1967. Muotisuunnittelijaksi kasvanut Ana Ribera on viettänyt viisi onnellista vuotta New Yorkissa perheen parissa. Nyt hän palaa Espanjaan toteuttamaan suurta unelmaa. Anan ensimmäinen värikylläinen ja rohkea vaatemallisto on valmiina julkistettavaksi ja sen hän saa tehdä yhdessä Velvet-perheensä kanssa. Lämminhenkinen ystävien kohtaaminen lupaa hyvää uusille suunnitelmille. Paikkana on nyt Barcelona, ja toiveena on laajentaa Velvetin liiketoimintaa yhä uusille alueille. Edessä on kuitenkin vastuksia ja menetyksiä, joista jotkut koskevat enemmän kuin toiset. Sarjasta esitetään nyt kaksi kautta, ja kolmas kausi nähdään Ylellä syksyllä 2021. 10 jaksoa per kausi. Espanja, 2017-19. Areenassa 30 vrk per kausi.

Christine Keelerin tapaus

Yle TV1 ja Yle Areena 2.8. alkaen klo 21.05

(The Trial of Christine Keeler, S1) Tosipohjainen minisarja Britanniaa kohauttaneesta skandaalista, jossa seksuaalinen suhde politiikan nousevan kiintotähden ja nuoren mallin välillä uhkasi kaataa Kylmän sodan kourissa kamppailevan brittihallinnon. 1960-luvulla nuoren kauniin naisen elämä oli kovaa. Joko jäit kotiin äidin helmoihin tai yritit luoda uraa tavalla tai toisella. Alun perin Christine Keeler on viaton 19-vuotias nuori nainen, joka haaveilee leveämmästä leivästä ja tekee sen eteen uhrauksia. Hän tekee mallintöitä ja hurmaa tanssityttönä kabareessa, jossa pidetään silmäpeliä varakkaiden ja itseään vanhempien miesten kanssa, ja ennemmin tai myöhemmin kuvio etenee läheiseen suhteeseen naimisissa olevan miehen kanssa. Mitä sellaisesta keikasta jää käteen nuorelle naiselle? Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa 90 päivän ajan.

Tässä oli vain murto-osa kesän kansainvälisistä uutuussarjoista. Lue lisää kesän ulkomaisesta sarjatarjonnasta tästä.

Kesällä odotettua jatkoa saavat myös lukuisat ulkomaiset suosikkisarjat. Näistä yksi on ranskalainen agenttidraama Le bureau, vakoojaverkosto.

Le bureau, vakoojaverkosto

5. kausi Yle Areenassa 1.7.

Kolme miestä tuijottaa tietokoneen ruutua
Le bureau jatkuu 5. kauden jaksoin. Kolme miestä tuijottaa tietokoneen ruutua Kuva: Remy Grandroques Le Bureau,The Bureau,Le Bureau, vakoojaverkosto

(Le Bureau des légendes, S5) Suomalaiskatsojiin puraissut ranskalainen agenttitarina jatkuu viidennelle kaudelleen. Jatkuvan vaaran keskellä operoivien salaisten agenttien, omien piiloagendojen ja tekaistujen henkilöllisyyksien mielipuolisessa maailmassa hyvä uskoo taistelevansa pahaa vastaan. Mutta kuka määrittelee hyvän ja pahan, ja kuka pystyy sanomaan, että järjestelmän etu ohittaa aina yksilön oman edun? Pitääkö niin edes olla? Jos on kerran agentiksi ryhtynyt, siitä ei pääse irti kuin yhdellä tavalla. Viidennellä kaudella siirrytään ajassa eteenpäin puolisen vuotta, siitä mihin 4. kausi päättyi.

Asiaa ja dokumentteja: Aiheina mm. Hillary Rodham Clinton, luksusautot ja pornovallankumous

Hillary Clinton katsoo taivaalle.
Dokumenttisarja Hillary Rodham Clinton kesäkuussa Ylen kanavilla. Hillary Clinton katsoo taivaalle. Kuva: Barbara Kinney/Hillary for America Hillary Clinton

Dokumentti- ja asiaohjelmista löytyy valinnanvaraa. Lähde Joanna Lumleyn matkaan Karibialle tai pureudu tosielämän rikostapauksiin Jackie Malton: Rikollisen jäljillä -sarjassa. Kesän odotetuin dokumenttisarja raottaa Hillary Rodham Clintonin kiehtovaa elämää.

Hillary Rodham Clinton

kaikki jaksot Yle Areenassa 1.6., Yle TV1 to 4.6. alkaen

(Hillary, Britannia 2020) Hillary Rodham Clinton on elänyt viisi vuosikymmentä Yhdysvaltojen politiikan ytimessä: opiskelija-aktiivina, senaattorina, presidentin puolisona ja lopulta presidenttiehdokkaana. Rodham Clintonin julkinen kuva jakaa kansaa -häntä joko ihaillaan tai vihataan. Nanette Bursteinin dokumenttisarja avaa uuden perspektiivin Hillary Rodham Clintonin elämään sekä Yhdysvaltojen politiikan ytimeen ja sen tekijöihin.

Joanna Lumleyn kätketty Karibia

Yle TV1 ja Yle Areena 4.6. alkaen

(Joanna Lumley's Hidden Caribbea, Britannia 2020) Näyttelijä Joanna Lumleyn kaksiosainen Karibian seikkailu käynnistyy Kuuban pääkaupunkista Havannasta ja päättyy Haitin värikkääseen elämään. Kaupunkien rytmikkäät äänet, turmelemattomat rannat, upeat vuoristot ja rehevät metsät tekevät nämä perinteisessä mielessä köyhät maat rikkaiksi monella eri tavalla.

Pornovallankumous

kaikki jaksot Yle Areenassa 15.6., Yle TV2 16.6. alkaen ti klo 21.00

Nainen ja mies suutelevat.
Pornovallankumous kesäkuussa Yle Areenassa ja Kakkosella. Nainen ja mies suutelevat. ohjelmat (radio-tai tv-ohjelmat)

(Generation Porn) Kolmiosainen brittiläinen dokumenttisarja kertoo nuorista sukupolvista, jotka ovat kasvaneet ilmaisen nettipornon keskellä. Voiko siltä välttyä ja miten se meihin vaikuttaa? Nettipornon lähtölaukaus ammuttiin 90-lvuvun puolivälissä, jolloin amerikkalaisnäyttelijä Pamela Andersonin seksivideot vuodettiin nettiin. Siitä lähti liikkeelle nettipornon vallankumous, josta ei ole paluuta. Kuinka klikkauksen päässä oleva nettiporno vaikuttaa lapsiin ja nuoriin, jotka altistuvat sille liian aikaisin? Tietävätkö vanhemmat miten helppoa lasten on altistua pornolle? Voiko ja pitääkö asialle tehdä jotakin?Dokumenttisarjassa haastatellaan niin pornon tuottajia, levittäjiä kuin kuluttajiakin. Tuotantovuosi: 2019.

Operaatio Playa

koko sarja Yle Areenassa 15.6., Yle TV2 20.6. alkaen, Yle Fem 21.6. alkaen

(Operation Playa) 1,4 tonnia kokaiinia, jonka arvo katukaupassa on miljardeja kruunuja, takavarikoidaan purjehdusveneellä Karibialla. Kokaiini-takavarikosta muodostuu osa Ruotsin suurimpia huumejuttuja kautta aikojen, nimeltään Operaatio Playa. Ruotsalainen Jonas Falk, joka asuu Kolumbiassa, nostetaan syylliseksi. Hänet pidätetään ja viedään Ruotsiin, jossa myös osa hänen sukulaisistaan pidätetään epäiltyinä osallisuudesta salakuljetukseen. Käräjäoikeudessa Falk tuomitaan 18 vuoden vankeuteen, mutta hovioikeus vapauttaa miehen. Miten se on mahdollista? Sarja on kertomus Ruotsin suurimpiin lukeutuvista huumejutuista kautta aikojen. Se kertoo myös syyttäjästä, joka teki töitä vuosia voittaakseen oikeustaistelun, ja tutkinnasta, jossa käytettiin kaikkia mahdollisia keinoja, jotta syyllisenä pidetty mies tuomittaisiin.

Jackie Malton: Rikollisen jäljillä

kaikki jaksot Yle Areenassa 29.6., Yle TV1 2.7. alkaen

Jackie Malton istuu pyödän takana ja katsoo tuimasti kameraan.
Jackie Malton: Rikoksen jäljillä. Jackie Malton istuu pyödän takana ja katsoo tuimasti kameraan. Kuva: Digichemistry Jackie Malton

Muistatteko vielä Ylen takavuosien hittirikossarjan Epäilyksen polttopiste? Sarjan päähahmo oli rikosylikomisario Jane Tennison, jota näytteli Helen Mirren. Tennisonin hahmolla oli tosielämän esikuva, brittietsivä Jackie Malton. Nyt Jackie palaa tunnettuihin rikostapauksiin true crime sarjassa Jackie Malton: Rikollisen jäljillä. Malton käy läpi erityisen haastavia tapauksia niin Isossa-Britanniassa kuin Yhdysvalloissa tarjoten samalla katsojille mahdollisuuden nähdä rikosmysteerit etsivän silmin.

Historia: Richard Nixonin nousu ja tuho

Yle Teema ja Yle Areena 14.7. alkaen

(Tricky Dick) Yhdysvaltain 37. presidentti oli ristiriitainen henkilö, jonka ura lähti nousuun vaatimattomista oloista, päätyi politiikan huipulle ja koki nöyryyttävän lopun Watergate-skandaalin ryvettämänä. Mitä Richard Nixonin presidenttikaudesta jäi jälkipolville. Ja tekikö valta hänet vauhtisokeaksi? Dokumenttisarja sisältää harvinaista arkistomateriaalia Nixonin elämästä ja urasta.

Näin rakennetaan luksusauto

Yle TV2 16.7. alkaen

(How build a motor car) Viisiosaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan maailman vaikuttavimpien autojen valmistusprosessiin. Autotuotannon asiantuntijat päästävät katsojan kulissien taakse muun muassa Bentleyn ja Aston Martinin tehtailla. Ohjelma paljastaa ennennäkemättömällä tavalla luksusauton matkan suunnitelmasta aina valmiiksi ajoneuvoksi.

Arkkitehdin kotona

Yle Fem ja Yle Areena 26.7. alkaen

Mies seisoo talonsa ovella.
Arkkitehdin kotona heinäkuussa Yle Areenassa ja Yle Femillä. Mies seisoo talonsa ovella. puutalo,Arkkitehdin kotona

(Hemma hos arkitekten) Vierailemme kuuden arvostetun ruotsalaisarkkitehdin kotona. Saamme kurkistaa heidän inspiroiviin ja uniikkeihin koteihinsa ja kuulla, mitkä asiat heidän mielestään tekevät talosta hyvän kodin. Ohjelman juontaa Ann Victorin.

Hirmumyrskyn jäljillä

Yle TV2 ja Yle Areena 27.8. alkaen

(Hurricane Man) Trooppinen myrsky lähestyy ja perheet pakenevat. Hurrikaanin metsästäjä Josh Morgerman sen sijaan ajaa vastakkaiseen suuntaan kohti katastrofia. Sarjassa seurataan hurrikaaneja lähietäisyydeltä; niiden tuhoja, pelastusjoukkojen työskentelyä sekä yhteisöjen yhteishengen rakentumista heidän rakentaessaan uudelleen kotiseutujaan.

Mitä kuunnella kesällä?

No ainakin Antti Holman oopperajuhlia! Yle Radio Suomen Kutsuvieraina kesän aikana ovat mm. Hannu-Pekka Björkman ja Anna Puu. Yle Radio 1:ssä kesän uutena ohjelmana kuullaan mm. Tarja Halosen ja Iiro Rantalan Tunne ja järki.

Antti Holman oopperajuhlat

Yle Areena 9.6.

Antti Holma pukeutuneena hassuksi hahmoksi.
Antti Holman oopperajuhlat käynnistyvät 9.6. Antti Holma pukeutuneena hassuksi hahmoksi. Kuva: Tuuli Laukkanen / Yle Antti Holma,Antti Holman oopperajuhlat

Kaikki kesän kulttuuritapahtumat on peruttu? Ei hätää, Antti Holman uudessa podcastissa mennään yhdessä oopperaan! Kahdeksanosainen Antti Holman oopperajuhlat tarjoaa omat oopperajuhlat podcastin muodossa. Miten oopperassa käyttäydytään? Mitä kannattaa pakata käsilaukkuun? Ja mitä pitää tehdä, jos nukuttaa? Tämä kaikki selviää, kun seuranasi on Antti Holma - oopperan kummi(tus).

Yle Puheen kesäsarjat

Kuvassa Tuija Pehkonen.
Tuija Pehkosta kuullaan Yle Puheen kesässä. Kuvassa Tuija Pehkonen. Kuva: Jukka Lintinen ja Tuuli Laukkanen / Yle Yle Puhe,Tuija Pehkonen

Yle Puhe tarjoaa kesällä laajan kattauksen mielenkiintoisia puheohjelmia. Uusina sarjoina kuullaan mm. Riikka Suomisen parisuhdenormit räjäyttävä Vallattomia suhteita. Ihmiskunnan haukkuvaan historiaan tutustutaan Panu Hietanevan johdolla sarjassa Koiria ja ihmisiä. Heinäkuussa alkaa uusi kausi sarjasta Huumorihommia ja paluun Yle Puheelle tekevät myös Tuija Pehkonen ja Tommi Liimatta.

Afrikkalainen heinäkuu

Yle Radio 1 1.7. alkaen

Mykistävän suuri ja moniääninen Afrikka on Yle Radio 1:n tämänvuotisen heinäkuun teema. Afrikkalainen heinäkuu tarjoaa radiomatkan mantereelle, joka on suurelle osalle suomalaisista vieras. Kuukauden aikana on luvassa dokumentteja, kulttuuria, arkeologiaa ja modernia elämänmenoa sekä tietenkin runsaasti musiikkia eri puolilta Afrikan mannerta.

Kutsuvieras

Yle Radio Suomi 6.7. alkaen

Dingon lisäksi Yle Radio Suomen heinäkuussa kuuluvat mielenkiintoiset puheenvuorot Kutsuvieras-ohjelman uusissa jaksoissa. Tänä kesänä vieraina ovat muun muassa Hannu-Pekka Björkman, Anna Puu, Virpi Hämeen-Anttila, Kati Outinen ja Jorma Uotinen. Sarjassa tunnetut suomalaiset kertovat itselleen tärkeästä teemasta omin sanoin, itse valitsemansa musiikin lomassa.

Tunne ja järki

Yle Radio 1 5.8. alkaen

Lempimusiikki menee aina tunteisiin, mutta entäpä musiikki, jota ei tajua? Voiko sitä oppia ymmärtämään järjen avulla? Presidentti Tarja Halonen ja pianotaitelija Iiro Rantala kulkevat uudessa kuusiosaisessa sarjassa kuuden eri genren läpi tarkoituksenaan oppia ymmärtämään niitä todellisen fanin lailla.

Ei kesää ilman jalkapalloa - tai kotimaista yleisurheilua

Jalkapallo ja kaksi pelaajaa.
Futiskesä ei ole peruttu! Jalkapallo ja kaksi pelaajaa. Kuva: Tomi Hänninen Kansainvälinen jalkapalloliitto

Ei kesää ilman jalkapalloa! Ylen kanavilla nautitaan touko–heinäkuussa yhteensä kymmenen viikon ajan huippufutista vuosikymmenten varrelta. Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa nähdään naisten ja miesten arvokisafinaaleja, Suomi-futiksen historiaa, tarinoita ja dokumentteja. Futiskesä-lähetykset alkavat jo 9. toukokuuta. Kesäkuun toisena viikonloppuna, jona Huuhkajien historiallisen EM-urakan piti alkaa, on vuorossa Futiskesän superviikonloppu, jonka aikana jalkapalloherkkua nautitaan lähes kymmenen tuntia.

Pitkästä liveurheilun puutostilasta kärsiville hyviä uutisia – Yle välittää kotimaisia yleisurheilun huippuhetkiä kanavillaan myös tulevana kesänä. Yle televisioi Kalevan kisojen ja Suomi–Ruotsi-maaottelun lisäksi neljä GP-osakilpailua, kaksi muutaman lajin teemakilpailua, Paavo Nurmen kisat ja Helsingin Tähtikisat.

Nuortensarjat: Autojen rassailua, bileitä ja seksiä!

Sex, Bileet ja Ihan romuna -sarjojen kuvat.
Sex, Bileet ja Ihan romuna kesällä Yle Areenassa. Sex, Bileet ja Ihan romuna -sarjojen kuvat. Kuva: DR / SVT / NRK. nuortensarjat

Yle Areenassa nähdään kesällä paljon laadukasta pohjoismaista nuortendraamaa. Uutuuksia ovat norjalaiset 18 - atten (31.5.) ja Ihan romuna (14.6.) ja tanskalainen Sex (2.8.). Ruotsalaissarjasta Bileet julkaistaan uusi, toinen tuotantokausi Yle Areenaan 5. heinäkuuta. Summerin suosikkisarjat Metsähaaste, Onks noloo ja Kokkaa kuvasta jatkuvat uusin jaksoin.

Molybros metsässä

Summerin YouTube-tilillä 9.6. alkaen

Summerin kesä vierähtää retkeillessä. Molybros metsässä -sarjassa läpeensä urbaanit Summerin Iba ja Keinaan opiskelevät erätaitojen saloja. Näitä taitoja tarvitaankin, kun molemmat ovat mukana Metsähaasteen uudella kaudella!

Ihan romuna

Yle Areenassa 14.6.

(Rådebank) Kruisailua, autojen rassailua, bissen juontia ja kokoontumista kavereiden kanssa paikallisella huoltoasemalla. Ja täydellinen tyttöystävä. Näiden asioiden ympärillä 18-vuotiaan Glenn-Toren elämä pyörii. Mutta miten elämä jatkuu, kun parisuhde päättyy? Ex-tyttöystävästä tulee GT:lle pakkomielle. Saisiko suhteen lämmiteltyä uudelleen tekemällä Ine mustasukkaiseksi? Vai toimisiko väsytystaktiikka? GT ottaa kaikki keinot käyttöön, jotta saisi Inen takaisin.

Onks noloo

Yle Areenassa 19.6.

Summerin kestosuosikki jatkuu uusilla jaksoilla. Alma ja Veeti käyvät läpi noloja juttuja liittyen ihastumiseen, yhdessä olemiseen ja seurusteluun. 10 uutta jaksoa kaikki Yle Areenassa. Sarjan uusia jaksoja julkaistaan Summerin YouTube-tilillä kerran viikossa jo 15.5. alkaen.

Bileet

Yle Areenassa 5.7.

(Festen) 2. tuotantokausi. Kaksi kuukautta on kulunut Tonyn luona järjestetyistä juhlista, ja totuus ampumavälikohtauksesta on pysynyt salassa. Kesä on lopullaan ja koulut alkavat taas. Kaiken on tarkoitus palata entiselleen, mutta onko se edes mahdollista? Malmössä asuvien ystävysten lojaaliutta koetellaan.

Kokkaa kuvasta

Yle Areenassa 21.7.

Alma (Alma Uimonen) ja Veeti (Veeti Vekola).
Kokkaa kuvasta uudet jaksot Yle Areenassa heinäkuussa. Alma (Alma Uimonen) ja Veeti (Veeti Vekola). Kuva: Anne Hämäläinen Summeri,Kokkaa kuvasta

Alma, Veeti ja Väinö jatkavat ruokahaasteiden setvimistä, mutta tällä kuuden jakson spesiaali-kaudella soppaan heitetään muutama kauha lisää. Kesäkeittoa hämmentämään saapuu vierailijoita, joiden roolit selviävät heinäkuussa Yle Areenassa. 6 jaksoa.

Metsähaaste 4

Yle Areenassa 28.7.
Uusi, 4. kausi. Metsähaasteessa somesta tutut tubettajat joutuvat selviytymään apunaan vain seuraajat ja puhelin. Luvassa on kaikkien aikojen haastavin kausi. Kenestä kuoriutuu eräilijä ja kuka jättää leikin kesken? 8 jaksoa. Tapahtumia seurataan Summerin somessa jo 29.6. alkaen.

Sex

Yle Areenassa 2.8.

Yksi viaton suudelma kattoterassijatkoilla muuttaa Cathrinea (Asta Kamma August) ja hänen pitkää parisuhdettaan. Toisaalta kotona odottaa luotettava poikaystävä Simon (Jonathan Bergholdt Jørgensen), joka on hänen paras ystävänsä. Simon on kadottanut seksihalunsa, kun taas Cathrine haluaisi seksiä häntä useammin. Kun Cathrine ihastuu mysteeriseen kollegaansa Selmaan (Nina Terese Rask), päätyy hän tasapainoilemaan suhteissaan tutun ja turvallisen sekä uuden ja kiehtovan välillä. Voiko Cathrine saada molemmat suhteet?

Pikku Kakkosen ja Galaxin kesä: Uutuussarjoja ja suosikkeja läpi kesäloman

Iso lohikäärme ja kaksi pientä hiirtä seisovat huoneessa.
Ritari Hiiri ja muut uutuudet kesällä. Iso lohikäärme ja kaksi pientä hiirtä seisovat huoneessa. Pikku Kakkonen

Pikku Kakkosessa nähdään kotimaisia ja ulkomaisia uutuussarjoja pitkin kesää. Super-Senja innostaa liikkumaan, Jönneli seikkailee Satumetsässä ja Salasaaren seikkailijat -sarjassa aivan tavalliset lapset pääsevät jännittävään seikkailuun visuaalisesti upeassa Salasaaressa. Kesän uutuusarjoissa seikkailevat niin Ritari Hiiri kuin Mahti-Mopsi!

Isommille lapsille on tarjolla lisäksi ruotsalainen Spookys ja brittiläinen Almost Never.

Ritari Hiiri

Yle TV2 ja Yle Areena 16.6.

Ritari Hiiri ja hänen paras ystävänsä lohikäärme elelevät keskiajan maailmassa. Urhea hiiri olisi aina valmis taisteluun, mutta koska valtakunnassa on rauha, niin hänen elämänsä on välillä tylsää. Siksi hiiri innostuu hurjasti aina kun joku tarvitsee apua tai kuninkaalla on hänelle annettavana tärkeä tehtävä. Hiiritytöllä on kipakka luonne, ja jos tehtävä on menossa pieleen niin hän vallan räjähtää. Lohikäärme on Ritari Hiiren kärsivällinen ja empaattinen ystävä. Hän osaa auttaa hiirtä hyväksymään omat ja muidenkin viat. Hiiren toinen ystävä on Prinssi, joka on ihastunut ritarityttöön.

Super-Senja

Yle TV2 ja Yle Areena 7.8.

Senja ja lapset poseeravat kameralle.
Super-Senja Pikku Kakkosen kesässä. Senja ja lapset poseeravat kameralle. Kuva: Jari Sirniö Pikku Kakkonen,Senja Meriläinen

Superloikat ja -kiepit, nopeus ja mahtihypyt ovat Super-Senjan juttuja. Hän on aina valmiina auttamaan! Tule sinäkin liikkumaan Super-Senjan kanssa. Super-Senja (Senja Meriläinen) haastaa ohjelman lapset liikkumaan kanssaan. 6 jaksoa.

Henrietta

Yle TV2 ja Yle Areena 17.8.

(Millie) Henrietta on lehmä. Tarkemmin sanottuna posti-lehmä. Lisäksi se on lehmä, joka leikkii piilosta, etsii aarteita, hyppii trampoliinilla ja vaikka kaivaa suuren kuopan. Aina se ei ehdi etukäteen miettiä päähänpistojensa seurauksia, esimerkiksi miten päästä ylös kaivamastaan kuopasta. Henriettan hauskoja seikkailuja maatilan pihapiirissä muiden eläinten kanssa pääsemme seuraamaan 52 jakson ajan.

Jönneli

Yle TV2 ja Yle Areena 29.8.

Jönnelin näyttelijäkolmikko katsoo kameraan.
Jönneli elokuussa Pikku Kakkosessa. Jönnelin näyttelijäkolmikko katsoo kameraan. Kuva: Tiitus Petäjäniemi Pikku Kakkonen,Jönneli

Jönneli kertoo voimakastahtoisesta Prinsessasta, joka on jatkuvasti huolissaan kansansuosiostaan ja yrittää kaikin keinoin olla suosittu. Prinsessan uskollinen Palvelija yrittää pitää hallitsijan tyytyväisenä, mutta se on vaikeaa, sillä Prinsessalla on rikkauksistaan huolimatta tylsää.

Onneksi Palvelijalla on apunaan Satumetsässä asuva harvinainen Jönneli, joka omistaa Kaiken tiedon kirjan. Kaiken tiedon kirjan avulla ja neuvokkaalla yhteistyöllä Palvelija ja hyväsydäminen Jönneli hoitavat asiat niin, että valtakunnassa on lopulta kaikki hyvin. Jönnelin on käsikirjoittanut Melli Maikkula ja ohjauksesta vastaa Olli Mononen.

Salasaaren seikkailijat

Yle TV2 ja Yle Areena 30.8.

Salasaaren seikkailijat - kaksi lasta hymyilee ohjelman lavasteissa.
Salasaaren seikkailijat alkaa Pikku Kakkosessa 30.8. Salasaaren seikkailijat - kaksi lasta hymyilee ohjelman lavasteissa. Kuva: Jussi Pennanen Pikku Kakkonen

Ohjelmasarja jatkaa lapsia osallistavien fantasiasarjojen, kuten Hui hai hiisi ja Syrhämä, perinnettä. Jaksoissa kaksi seikkailijalasta saapuu satumaiselle Salasaarelle. He auttavat saarelaisia heidän pulmissaan suorittamalla erilaisia fyysisyyttä ja päättelykykyä vaativia tehtäviä, joihin vain lapset pystyvät. "Sinä olet juuri sopiva!" Salasaari sijaitsee jossakin keskellä valtameren ulappaa. Saaren huipulla kohoaa majakka, jossa asuu Maja-Akka (Anna-Leena Sipilä), kaiken kyttääjä ja kiikaroija. Hän vahtaa saarelaisten tekemisiä valmiina määrittelemään sopivuuden rajat. Saaren muut asukkaat eivät pidä tarkkailun alla olemisesta ja siksi saari on täynnä salaisia ovia, piilotettuja portaikkoja ja eriskummallisia tunneleita. Saarelaisista esitellään seikkailijatyttö Juju (Ella Mettänen), joka asuu vedenalaisessa Seikkailijoiden talossa, Sopuli Lemmu (Eero Ojala), muutosmies Vara-Vara (Marc Gassot), joka on tarvittaessa taikuri, parturi tai juhlajärjestäjä, sekä saaren suuressa hattarapuussa asuva Mummu Puu (Elisa Piispanen), jonka muistikin on hattaraa. Salasaaren maailman on luonut ja käsikirjoittanut Silja Sillanpää.

Mahti-Mopsi

10 osaa katsottavissa jo nyt Yle Areenassa, Yle TV2 31.5. alkaen

Animaatiokoira pitää lippiksessä kissanpentua.
Mahti-Mopsi Galaxissa kesällä. Animaatiokoira pitää lippiksessä kissanpentua. Kuva: Digital Dimension Animation, TeamTO Galaxi,Mahti-Mopsi

(Mighty Mike) Mahti-Mopsi on tolkuttoman ihastunut naapurin viehättävään koiraneitiin. Mikä voisikaan mennä pieleen, kun tämä tyylikäs ja energinen herrasmiesmopsi yrittää tehdä vaikutusta? Mopsin harmiksi tassunsa soppaan laittavat kaksi kiusanhenkeä, rasittavan yritteliäät pesukarhukaverukset, joilla on aina uudet metkut mielessään. Seikkailujen syövereissä mukana kimpoilevat kolme vauhdikasta kilpikonnaa ja alati pulaan joutuva söpö kissanpentu.Mahti-Mopsi on dialogiton slapstick-komedia eläinten kommelluksista ja kohelluksista. Sarjassa on 78 jaksoa.

Näin meillä

Uusia, 4. kauden jaksoja elokuussa!

Yksi poika ja kymmenen siskoa saa aikaan meteliä, kaaosta ja pientä paniikkia. Luukas on 11-vuotias poika, joka elää perheessä kymmenen siskonsa kanssa. Viisi vanhempaa ja viisi nuorempaa siskoa pitävät Luukaksen valppaana. Hän on oppinut selviytymään melkein mistä tahansa haasteesta, jota päivittäin ilmaantuu. Hyvä ystävä Klaus toimii Luukaksen apuna, kun sisarusten kesken tulee ongelmia vaikka Luukaksen mielestä Klaus ei aina tajua mitä on elää kymmenen siskon kanssa.

Kummituskoulu Spookys

Yle Areenassa koko sarja 1.6., Yle Fem 2.6. alkaen ti klo 17.25

(Spookys, 1. tuotantokausi) Spookys on salainen kummituskoulu lapsille, joilla on erityinen kyky nähdä kummituksia. Heitä opettaa professori Jupiter, rehtori Ruby ja koulun salaista ovea vahtiva George. Gulp, Freezy ja Electro ovat kummituksia, jotka luovat koululla kaaosta. Seuraamme professoria ja oppilaita Callea, Hermania, Rioa ja Yousefia kummitusjahdille. Joka kummituksella on heikkoutensa ja oppilaiden on hyödynnettävä näitä voittakseen taistelut. Hankalin haaste on kuolemankummituksen Mortemin ilmestyminen. Mortem on kummituksista vaarallisin koska hänen tavoite on tuhota koko maapallo.

Almost never

Yle Areenassa koko sarja 1.8., Yle Fem 11.8. alkaen ti klo 17.25

Kolme nuorta poikaa poseeraa kameralle.
Almost Never elokuussa. Kolme nuorta poikaa poseeraa kameralle. Kuva: TomJackson nuortensarjat

Brittiläinen sarja perheestä, ystävyydestä, lojaaliudesta ja unelmiensa toteuttamisesta. Sarjassa tapaamme The Wonderland -yhtyeen jäsenet. He tavoittelevat tähteyttä ja askeleen siihen suuntaan tarjoaa kansallinen kilpailu The Spotlight. Kilpailussa he saavat vastaansa muun muassa tyttöbändin Girls Here First. Kun voittaja julkistetaan jännitys tiivistyy. Valuuko kaikki yhtyeen tekemä työ hiekkaan? Sarjan kautta seuraamme yhtyeen poikia kun he yrittävät löytää tasapainon perheen, koulun, ihmissuhteiden ja tähteyteen liittyvien haaveidensa välillä.

Paljon lisää ohjelmavinkkejä löydät suoraan Yle Areenasta! Esimerkiksi elokuvat, dokumentit, audio-ja podcast-sisällöt ,lifestyleohjelmat tai muut mielenkiintoiset poiminnat!

Artikkeli päivitetty: 3.6. Poistettu tieto ohjelmasta Ina ja Keinaan oikeissa töissä. 24.6. lisätty Areena-linkityksiä ohjelmiin ja poistettu tieto Hairy Bikers Route 66 -ohjelmasta ja lisätty tieto UnREAL-sarjasta.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua