Hyppää pääsisältöön

Puukkoa selkään – psykologinen trilleri työpaikkakiusaamisen seurauksista

Psykologinen trilleri työpaikkakiusaamisen seurauksista.
Myyntimies Thomas Bensonin (Ken Nwosu) kilpailuhenkiseen tiimiin kuuluvat Becky Mills (Ritu Arya), Andy Stocks (Sean Sagar) ja Isobel Jones (Susannah Fielding). Psykologinen trilleri työpaikkakiusaamisen seurauksista. Kuva: Des Willie © Tall Story Pictures 2019 / ITV Global Entertaiment Limited Yle TV1,Puukkoa selkään

TV1 tiistaisin 2. - 16.6.2020 klo 21.00 - 21.50, Areenassa

Mikään ei pysäytä kolmikymppistä myyntimiestä ja perheenisää Thomas Bensonia (Ken Nwosu). Hän on hyvä työssään ja onnellinen, pienen tyttären isä.

Kollegat Andy Stocks (Sean Sagar, Our Girl), Isobel Jones (Susannah Fielding) ja Becky Mills (Ritu Arya) sekä esimies Chris Carter (Ben Miller, Vaimo takaisin) tuntuvat arvostavan myyntitiimin vetäjää.

Thomas vetää kilpailuhenkistä tiimiä, joka on valmistellut rahakkaan yhteistyösopimuksen. Jokaiselle myyntiryhmän jäsenelle on luvassa muhkea palkkio!

Ratkaisevalla hetkellä kaikki menee pieleen.

Kollegoiden mielestä vain Thomas yksin on syyllinen. Epäonnisella miehellä syntyy pakonomainen tarve hyvittää tilanne ja näyttää, että hän on edelleen tekijä.

Psykologinen trilleri työpaikkakiusaamisen seurauksista.
Toimiston esimies Chris Carter (Ben Miller). Psykologinen trilleri työpaikkakiusaamisen seurauksista. Kuva: Des Willie © Tall Story Pictures 2019 / ITV Global Entertaiment Limited Yle TV1,Puukkoa selkään

Mitä enemmän Thomas yrittää, sitä tylymmältä ympäristö alkaa näyttäytyä. Kuvitteleeko hän vain vai haluavatko kollegat siirtää hänet syrjään? Miten Thomas reagoi, kun hänen rakastamansa työ uhkaa päättyä.

Mies joutuu syöksykierteeseen, joka voi maksaa hänelle sekä uran, avioliiton että koko elämän.

Kolmiosainen psykologinen draamasarja Puukkoa selkään (12) tutkii työpaikkakiusaamisen tuhoisia seurauksia.

Brittiläisen sarjan on käsikirjoittanut raastavan realististen, psykologisten draamojen mestari Mike Barlett. Hänen käsistään ovat muun muassa sarjat Doctor Foster ja Trauma.

Draamasarjan muissa rooleissa näyttelevät muun muassa Alexandra Roach (Inside No. 9), Gwilym Lee (Midsomerin murhat) ja Debbie Chazen (Holby City).

Sticks and Stones. Idea ja käsikirjoitus: Mike Bartlett. Ohjaus: Julia Ford. Tuotanto: ITV, Britannia, 2019.

Keskustele