Hyppää pääsisältöön

Kysytään lääkäriltä Pikku Kakkosessa

Kysytään lääkäriltä
Kysytään lääkäriltä Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Kysytään lääkäriltä

Kysytään lääkäriltä -animaatiosarjassa tapaamme kaksi erilaista ystävystä.

Hyväntahtoisen lääkärin apulaisena on utelias gekko, joka tuntee itsensä usein sairaaksi ja kyselee erilaisista sairauksista ja terveyteen liittyvistä asioista. Lääkäri selittää pienempien ja isompien sairauksien syitä ja oireita, sekä kertoo myös erilaisista terveyden häiriöistä, jotka vaikuttavat ihmisten elämään.

Sarjan jaksot ovat lyhyitä, kahden ja puolen minuutin mittaisia, ja niissä käsitellään muun muassa flunssaa, kariesta, allergiaa, diabetesta ja alzheimerin tautia. Ohjelman on tuottanut kanadalainen Gala Prod.

Kysytään lääkäriltä (Li l’Doc) sopii parhaiten 6-9-vuotiaille lapsille. Sarja voi herättää lapsikatsojassa kysymyksiä ja Pikku Kakkonen suosittelee, että lapsi katsoisi ohjelmaa yhdessä aikuisen kanssa.

Lisää ohjelmasta