Hyppää pääsisältöön

Ina Mikkola aloittaa syksyllä ensimmäisen oman suoran tv-ohjelmansa: “Tilipäivä on rehellistä puhetta työelämän tabuista” – osallistu ja hae mukaan!

Ina Mikkola seisoo violetti värisavu kädessään
Ina Mikkola seisoo violetti värisavu kädessään Kuva: Ilmari Fabritius Ina Mikkola

Kateus, häpeä, kunnianhimo, huijarisyndrooma, tilipussin koko. Ina Mikkola tarttuu syksyllä näihin vaikeisiin työelämäaiheisiin ja haluaa sinut mukaan. Jaa tarinasi tai kerro ongelmasi tämän artikkelin lopussa olevalla lomakkeella. Parannetaan työelämää yhdessä!

Ina ottaa Tilipäivässä haltuun kaikki kanavat, sillä luvassa on suorien tv-lähetysten lisäksi myös podcast, YouTube-sarja sekä Yle Areena -reality.

– Työ on mulle intohimo ja osa identiteettiä. On kunnia päästä tekemään tällaista isoa ja tärkeää sisältöä, jossa duunit on keskiössä. Eniten toivon, että Tilipäivän myötä meidän kaikkien arvostus erilaisia ammatteja kohtaan kasvaa, Ina Mikkola sanoo.

Työelämä muuttui silmiemme edessä

Monen suomalaisen työelämä on juuri nyt ennennäkemättömässä myllerryksessä, ja Ina on seurannut muutosta tarkasti. Hän pyysi maaliskuussa eri alojen ammattilaisia pitämään päiväkirjaa arjestaan. Sen lopputuloksena syksyllä nähdään 8-osainen realitysarja.

– Sarjassa päähenkilöt tilittävät avoimesti kokemuksistaan tänä historiallisena keväänä. On ollut samaan aikaan hurjaa ja toisaalta aivan huikeaa seurata, miten mm. baarimikko, kampaaja, myyjä, opettaja, yrittäjä ja sairaanhoitaja ovat selviytyneet lähes mahdottomassa tilanteessa - kaikki hyvin eri tavoin, Ina kertoo.

"Työ ei ole pelkkää menestystä ja uranousua”― Ina Mikkola

Lokakuussa alkavissa suorissa lähetyksissä Ina ratkoo ihmisten työelämäpulmia yhdessä asiantuntijoiden ja yleisön kanssa. Jos tuskailet pientä palkkaasi, kamppailet huijarisyndrooman tai lamaannuttavan häpeän kanssa, tämä on mahdollisuutesi saada Suomen parhaiden työelämäasiantuntijoiden sparrausta!

Podcast-sarjassa Ina kohtaa suomalaisia, jotka kertovat tarinansa työelämän vaietuista puolista ja kielletyistä tunteista.

Kokonaisuuteen kuuluvat myös syventävät uutisjutut työelämästä sekä Inan suorapuheinen Youtube-sarja Yle Kioskissa.

Hae mukaan Tilipäivään - ratkaistaan yhdessä sinunkin pulmasi!

Tilipäivää tehdään vahvassa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Ensimmäisenä kokonaisuudesta on julkaisu Tilipäivän Instagram-tili.

– Työelämä ei ole pelkkää menestystä ja uranousua. Olen varma, että pystymme tuottamaan yhdessä Tilipäivän seuraajien kanssa sellaista vertaistukea ja tietoa, josta on aidosti hyötyä ihan jokaisen työelämään.

Haluatko jakaa oman työelämätarinasi Tilipäivän kanssa? Etsimme nyt ihmisiä niin suoraan tv-lähetykseen kuin podcasteihinkin. Kerro meille oma tarinasi oheisella lomakkeella ja jätä yhteystietosi. Voit lähettää meille myös meiliä tilipäivä@yle.fi tai ottaa yhteyttä whatsappissa 044 4216789. Tehdään yhdessä kaikkien työelämästä parempaa!

Tilipäivä - Ylen kanavilla syksyllä 2020

Ina Mikkolan Tilipäivä - suora TV-lähetys, Yle Areena ja Yle TV2 tiistaisin klo 21 alkaen 6.10.
Tilipäiväkirjat - realitysarja, Yle Areena 15.9. ja Yle TV2 tiistaisin klo 21.45 alkaen 6.10.
Ina Mikkola: Tilipäivä - podcast, Yle Areena 20.10. alkaen
Ina Mikkolan youtube-sarja, Yle Kioskin Youtube 30.9. alkaen

Seuraa vaikka heti: Instagram: @Tilipäivä

(Artikkelia päivitetään syksyn 2020 aikana.)

Lue myös - yle.fi:stä poimittua