Hyppää pääsisältöön

"Tästä tulee sota!" Mitä tapahtui, kun Thelma ja Valtteri saivat tehtäväksi päättää kumpi suosituista sarjoista julkaistaan Areenassa?

Mies ja nainen poseeraavat hikinauhoissa ja nyrkkeilyhanskoissa taistelunhaluisen näköisinä. Kuvassa lukee Thelman ja Valtterin sarjabattle.
Mies ja nainen poseeraavat hikinauhoissa ja nyrkkeilyhanskoissa taistelunhaluisen näköisinä. Kuvassa lukee Thelman ja Valtterin sarjabattle. Yle Areena

Yle Areenasta tutut Thelma Siberg ja Valtteri Lehtinen haastavat yleisön mukaan sarjabattleen! Kumpi julkaistaan Areenassa ensin - The Bold Type vai Broad City?

Viisi kautta pähkähullua komediaa newyorkilaisista ystävyksistä vai neljä kautta voimauttavaa draamakomediaa muotilehden toimituksesta?

Kun vain toinen sarjoista voidaan julkaista juhannusviikonlopuksi, Thelma ja Valtteri saavat tehtäväkseen ison päätöksen. Löytyykö yhteisymmärrys vai kaatuuko kaksikon yhteistyö mielipide-eroihin?

"Ei mua yllätä, ettei Valtteri ymmärrä sitä Broad Cityä. Se vaatii vähän edistyksellisempää huumorintajua", Thelma kuvaa neuvotteluja.

Valtterin mielestä The Bold Type on selvästi parempi. "Monesti ihmisillä ei vain ole yhtä hyvää makua kuin mulla. Surullista, että Thelma on yksi niistä, joilla ei ole. Me kuitenkin vietetään niin paljon aikaa yhdessä", harmittelee Valtteri.

Kumpi on sinun suosikkisi? Anna äänesi, ja osallistu taisteluun!

Äänestä, julkaistaanko Broad City vai The Bold Type!

Lisää ohjelmasta

Lue myös - yle.fi:stä poimittua