Hyppää pääsisältöön

Eläkeotteet 2020 valmiina verkossa

Työeläkeote on katsottavissa sähköisessä asioinissa OmaOte-palvelussa. Otteella on lakisääteinen ansiosi ja eläkekertymäsi. Tarkista otteesi tedot. Palveluun voit kirjautua henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.
Jos olet osa-aikaeläkkeellä, osatyökyvyttömyyseläkkeellä tai osittaisella varhennetulla vanhuuseläkkeellä, ei työeläkeote ole katsottavissa.

Jos kuulut lisäturvan piiriin, voit katsoa lisäeläke-etuusotteesi sähköisestä asioinnista kohdasta verkkopalveluun. Palveluun voit kirjautua henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Kuulut lisäturvan piiriin, jos työsuhteesi Yleisradiossa on alkanut ennen 1.1.1992. Sinulla on lisäturvan mukainen vapaakirjaoikeus, jos vähintään 10 vuotta kestänyt päätoiminen työsuhteesi Yleisradiossa on päättynyt.

  • Tiedot eläkkeistä ja etuuksista tulorekisteriin vuonna 2021

    Tiedot tulorekisteriin vuonna 2021

    Vuoden 2021 alusta lähtien Yleisradion eläkesäätiö ilmoittaa tulorekisteriin tiedot maksetuista eläkkeistä ja etuuksista. Uudistus nopeuttaa eläkkeen tai kuntoutusetuuden saajan asiointia eri viranomaisten kanssa. Yleisradion eläkesäätiö tulee toimittamaan tiedot tulorekisteriin viimeistään viidentenä kalenteripäivänä eläkkeen tai etuuden maksupäivän jälkeen.

  • Vuodenvaihteen kirjeet eläkkeensaajille tammikuun lopulla

    Eläkkeensaajat saavat vuosilirjeen tammikuun lopulla.

    Yleisradion eläkesäätiö lähettää 26.1.2021 eläkkeensaajilleen henkilökohtaisen kirjeen, jossa kerrotaan eläkkeen ja veron ennakonpidätyksen määrä 1.1.2021 alkaen sekä eläkkeiden maksupäivät vuonna 2021.