Hyppää pääsisältöön

Sarjabattlen voittaja on The Bold Type! Suosikkisarjan kaikki neljä kautta ovat katsottavissa Areenassa

Kuvassa kolme naista halaa toisiaan.
Kuvassa kolme naista halaa toisiaan. Kuva: Freeform / NBCUniversal Yle Areena

Thelman ja Valtterin sarjabattlen voittaja on draamakomedia The Bold Type. Sarja sai 52,9 prosenttia äänistä ja sen kaikki kaudet, mukaan lukien uusin neljäs kausi, ovat katsottavissa Yle Areenassa.

Yle Areenan somekasvot Thelma Siberg ja Valtteri Lehtinen valjastivat kaikkien aikojen ensimmäisessä sarjabattlessa katsojat äänestämään, kumpi suosituista draamakomedioista julkaistaan Areenaan juhannukseksi.

Kisa oli äärimmäisen tiukka ja sekä Broad City että The Bold Type olivat vuorollaan johdossa. Lopulta The Bold City vei kuitenkin ykköspaikan 1208 äänen erolla.

Komediaa muotilehden toimituksesta

The Bold Type on draamakomedia, joka näyttää, millaista on luoda nuorena naisena uraa maailmankuulun muotilehden toimituksessa – taidokkaana journalistina, muotia rakastavana stylistina tai nokkelana sosiaalisen median päällikkönä.

Yrittäessään onnistua sekä työelämässä että ihmissuhteissa, sarjan päähahmot Jane, Kat ja Sutton kohtaavat somesukupolvelle tuttuja ura-, seksi- ja parisuhdeongelmia.

The Bold Type on hersyvän hauska ja voimauttava tarina uransa alussa olevista ystävyksistä, jotka tukevat toisiaan niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin.

Sarah Watsonin luoma sarja on saanut innoituksensa Cosmopolitanin entisen päätoimittajan Joanna Colesin elämästä.

Korona keskeytti kuvaukset

The Bold Typesta on juhannuksena katsottavissa sekä aiemmin nähdyt kolme kautta sekä uudet, alkuvuodesta 2020 julkaistut neljännen kauden jaksot 1–10.

Sarjan uudesta kaudesta päätettiin tehdä normaalia pidempi, mutta koronan vuoksi viimeisten jaksojen kuvaukset jouduttiin keskeyttämään.

Vaikeuksista huolimatta neljännen kauden jaksot saatiin alkukesästä valmiiksi, ja uunituoreet jaksot julkaistaan Areenassa vielä tänä kesänä.

Katso The Bold Type tästä

Lue myös - yle.fi:stä poimittua