Hyppää pääsisältöön

RSO:n liput myyntiin ja ohjelma julkaistaan 5.8.

Hyvää kesää
Hyvää kesää Radion sinfoniaorkesteri

RSO aloittaa jälleen säännölliset sinfoniaorkesterikonsertit syksyllä Musiikkitalossa. Koronavirukseen liittyvien mahdollisten muutosten takia julkistamme 5.8. ensin vain syys- ja lokakuun konserttien ohjelmat. Myöhemmin syksyllä julkistetaan loppuvuoden ja kevätkauden konsertit.

Kausilippuja ei syyskaudelle myydä lainkaan. Kauden 2019-2020 varaukset siirtyvät kevätkaudelle 2021 ja kausilippujen myynti kevätkaudelle aloitetaan syksyn aikana myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Kauden 2019-2020 kausilipun haltijat saavat syksyllä postitse ja sähköpostitse RSO:lta infokirjeen kausilipun uusimista koskien.

Turvallisuusmääräysten mukainen määrä KERTALIPPUJA tulee myyntiin 5.8. klo 9 Ticketmasterissa. Myytävien lippujen määrää kasvatetaan syksyn aikana sen mukaan, kun koronaviruksen aiheuttamia rajoituksia mahdollisesti puretaan.