Hyppää pääsisältöön

RSO:n liput myyntiin ja ohjelma julkaistaan 5.8.

Hyvää kesää
Hyvää kesää Radion sinfoniaorkesteri

RSO aloittaa jälleen säännölliset sinfoniaorkesterikonsertit syksyllä Musiikkitalossa. Koronavirukseen liittyvien mahdollisten muutosten takia julkistamme 5.8. ensin vain syys- ja lokakuun konserttien ohjelmat. Myöhemmin syksyllä julkistetaan loppuvuoden ja kevätkauden konsertit.

Kausilippuja ei syyskaudelle myydä lainkaan. Kauden 2019-2020 varaukset siirtyvät kevätkaudelle 2021 ja kausilippujen myynti kevätkaudelle aloitetaan syksyn aikana myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Kauden 2019-2020 kausilipun haltijat saavat syksyllä postitse ja sähköpostitse RSO:lta infokirjeen kausilipun uusimista koskien.

Turvallisuusmääräysten mukainen määrä KERTALIPPUJA tulee myyntiin 5.8. klo 9 Ticketmasterissa. Myytävien lippujen määrää kasvatetaan syksyn aikana sen mukaan, kun koronaviruksen aiheuttamia rajoituksia mahdollisesti puretaan.

  • Solistien kuvat 2020-2021

    Lataa kauden 2020-2021 solistien kuvat täältä.

    Tuomas Katajala, tenori Karita Mattila, sopraano Jan Lisiecki, piano András Schiff Till Fellner, piano Seuraavat kuvat saa pyytämällä niitä sähköpostitse satu.kahila(at)yle.fi Tuuli Lindeberg, sopraano

  • RSO:n syksyn konsertit televisioidaan suorana Yle Teemalla

    Esiintymässä mm. Karita Mattila, Elim Chan ja Kent Nagano.

    RSO aloittaa syyskautensa 4.9. osittain poikkeusjärjestelyin ja keskittyy palvelemaan kaikkia suomalaisia entistä vahvemmalla näkyvyydellä Ylen kanavilla. Yleisöä voidaan ottaa jälleen myös konserttisaliin, mutta turvavälien saavuttamiseksi myynnissä on vain noin 400 paikkaa.