Hyppää pääsisältöön

Kotiin takaisin – australialainen draamasarja alusta asti, rakastettu sukutarina valloitti suomalaiset

Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina?
Huippusuosittu australialaissarja seuraa sairaanhoitaja Sarah Adamsin (Marta Dusseldorp) ja George Blighin (Brett Climo) elämää.. Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina? Yle TV1,Kotiin takaisin

TV1 maanantaista perjantaihin 25.6. - 13.7..2020 klo 17.10 - 18.00 (1. kausi), 14. - 27.7.(2. kausi), 28.7. - 10.8. (3. kausi), 11. - 26.8. (4. kausi), 27.8. - 11.9. (5. kausi) ja 14. - 25.9. (6. kausi)
Jaksot uusitaan seuraavana arkipäivänä klo 12.15, Areenassa 60 päivää

Australialaisen draamasarjan rakkaat hahmot palaavat ruutuun!

Suomalaiskatsojien sydämet valloittanut Kotiin takaisin (12) uusitaan kesän ja alkusyksyn aikana kokonaan. Rakastetun sukutarinan romanttisia ja traagisia käänteitä seurataan kuuden tuotantokauden ajan.

Rakkaudesta, menetyksistä ja valheista kertova sarja sijoittuu 1950-luvulle. Sarja seuraa kotiin Australiaan palaavan sairaanhoitaja Sarah Adamsin vaiheita ja varakkaan Blighin perheen elämää Ash Parkin kartanon mailla.

Päähenkilön Sarah Adamsin roolin näyttelee upea Marta Dusseldorp.

Sairaanhoitaja palaa maailmalta 50-luvun Australiaan.
Sairaanhoitaja Sarah Adams (Marta Dusseldorp) palaa maailmalta 50-luvun Australiaan. Sairaanhoitaja palaa maailmalta 50-luvun Australiaan. kotiin takaisin
Sairaanhoitaja palaa maailmalta 50-luvun Australiaan.
Matkallaan Sarah tutustuu varakkaaseen Blighin perheeseen. Sairaanhoitaja palaa maailmalta 50-luvun Australiaan. kotiin takaisin
Kotiin takaisin, yle tv1
Sarjassa tavataan Gino Poletti (Aldo Mignone, vas.), Anna Bligh (Abby Earl), Olivia Bligh (Arianwen Parkes-Lockwood), James Bligh (David Berry), Elizabeth Bligh (Noni Hazlehurst), Sarah Adams (Marta Dusseldorp), tohtori Jack Duncan (Craig Hall), George Bligh (Brett Climo) ja Roy Briggs (Frankie J. Holden). Kotiin takaisin, yle tv1 kotiin takaisin
Sairaanhoitaja palaa maailmalta 50-luvun Australiaan.
Toistavatko George Bligh (Brett Climo) ja ja poikansa James (David Berry) sukupolvien virheitä? Sairaanhoitaja palaa maailmalta 50-luvun Australiaan. yle tv1
Suosikkisarjassa Kotiin takaisin näyttelee Abby Earl.
Anna Bligh (Abby Earld) kipuilee rakkauden vuoksi. Suosikkisarjassa Kotiin takaisin näyttelee Abby Earl. Kuva: Endemol S-I Yle TV1,Abby Earl,kotiin takaisin

Kohtalokas tapaaminen laivalla

Valtamerilaiva matkaa vuonna 1953 Englannista kohti Australiaa mukanaan nuori sairaanhoitaja Sarah Adams, joka on palaamassa 20 vuoden jälkeen kotiin.

Toinen maailmansota on jäänyt taakse, mutta sota on muuttanut monen ihmisen kohtalon. Sarahin omakin sielu on vereslihalla, eikä epävarmuus siitä mikä häntä kotona odottaa helpota paluuta.

Laivamatkan aikana Sarah tutustuu varakkaaseen Blighin perheeseen, jolla on murheita ja salaisuuksia kannettavanaan. Kohtaaminen mullistaa Sarahin elämän. Se merkitsee myös vastoinkäymisiä uutta elämää aloittavalle naiselle.

Sairaanhoitaja palaa maailmalta 50-luvun Australiaan.
Pystyykö kukaan pysättämään omistushaluisen Regina Standishin (Jenni Baird) aikeita? Sairaanhoitaja palaa maailmalta 50-luvun Australiaan. yle tv1

Määrätietoinen Elizabeth hallitsee kartanoa

Blighin perhettä Ash Parkin kartanossa hallitsee määrätietoinen matriarkka Elizabeth Bligh (Noni Hazlehurst). Hänen poikansa George Bligh (Brett Climo) on seutukunnan vaikutusvaltainen mies.

Perheeseen kuuluvat myös Georgen poika James Bligh (David Berry) ja tytär Anna Bligh (Abby Earl), sisko Carolyn Bligh (Sara Wiseman), Jamesin vaimo Olivia Bligh (Arianwen Parkes-Lockwood) sekä Georgen edesmenneen vaimon sisko Regina Standish (Jenni Baird).

Sarjan tarinaa sävyttävät Elizabeth Blighin ja Sarah Adamsin väliset ristiriidat, omistushaluisen Regina Standishinin tempaukset ja Sarahin menneisyys, joka vaikuttaa monen ihmisen elämään.

Salaisuuksilla on tapana paljastua aikanaan, niin myös Blighin perheessä.

Sarjan muita hahmoja ovat tohtori Jack Duncan (Craig Hall), Gino Poletti (Aldo Mignone), Roy Briggs (Frankie J Holden), René Nordmann (Ben Winspear), Douglas Goddard (Robert Coleby), tohtori Henry Fox (Tim Draxl) ja Doris Collins (Deborah Kennedy).

Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina?
Roy Briggs (Frankie J Holden) on Sarah Adamsin (Marta Dusseldorp) luottoystävä. Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina? Yle TV1,Kotiin takaisin
Kotiin takaisin -sarjassa näyttelee Arianwen Parkes-Lockwood..
Olivia Bligh (Arianwen Parkes-Lockwood). Kotiin takaisin -sarjassa näyttelee Arianwen Parkes-Lockwood.. Kuva: All3Media International Yle TV1,Arianwen Parkes-Lockwood,kotiin takaisin
Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina?
Carolyn Bligh (Sara Wiseman), George Bligh (Brett Climo) ja Elizabeth Bligh (Noni Hazlehurst). Australialainen hittisarja Kotiin takaisin palaa vielä kerran Ash Parkin kartanon maille. Miten päättyy koskettava sukutarina? Yle TV1,Kotiin takaisin

Onnen vai surun kyyneliä?

Kotiin takaisin -sarjan faneille läheisiksi tulleet päähenkilöt kokevat yhteisen taipaleen aikana suurta iloa ja surua, rakkautta ja vihaa, menetyksiä ja saavutuksia. Hahmojen elämää sävyttävät valheet ja salaisuudet.

Koskettavan sarjan viimeinen kausi sitoo yhteen perheenjäsenten polveilevat vaiheet. Päättyykö Blighin perheen tarina onnen vai surun kyyneliin? Sarjan päättävän kuudennen kauden tapahtumissa siirrytään jo 1960-luvulle.

Suomalaiset Kotiin takaisin -fanit pääsivät seuraamaan kuvitteelliseen Invernessin pikkukaupunkiin sijoittuvaa draamasarjaa ensimmäisen kerran vuonna 2015. Viimeiseksi jäänyt kuudes kausi esitettiin Ykkösellä vuonna 2018.

A Place to Call Home. Alkuperäisidea ja käsikirjoitus: Bevan Lee. Tuotanto: Endemol Shine/Seven Network, Australia, 2013 - 2018.

Kotiin takaisin -sarja.
Blighin perheessä riittää salaisuuksia. Kotiin takaisin -sarja. Yle TV1,Kotiin takaisin
Kotiin takaisin -sarjassa näyttelee Craig Hall.
Tohtori Jack Duncan (Craig Hall). Kotiin takaisin -sarjassa näyttelee Craig Hall. Kuva: Endemol - Shine Yle TV1,Craig Hall,kotiin takaisin
Kotiin takaisin -sarjassa näyttelee Noni Hazlehurst.
Ash Parkin kartanon matriarkka Elizabeth Bligh (Noni Hazlehurst). Kotiin takaisin -sarjassa näyttelee Noni Hazlehurst. Kuva: All3Media International Yle TV1,Noni Hazlehurst,kotiin takaisin
Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.