Hyppää pääsisältöön

YleX Aamun Mökkifestareilla esiintyy Evelina, Jesse Markin, Gasellit ja moni muu!

Koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu tarjoaa lohdutusta koronakesän festariperuutuksille, sillä Mökkifestarin lavalla nähdään mm. Kasmir, Nelli Matula ja Ursus Factory.

Otsikkokuva: YleX Tiedottaa
Otsikkokuva: YleX Tiedottaa

YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28. kesäkuuta ja vetävät suoraa radiolähetystä perjantaista sunnuntaihin. Mökkifestarit käynnistyvät perjantaina 26.6. klo 6:00 ja päättyvät sunnuntaina 28.6. klo 18:00. Festareihin kuuluu olennaisena osana myös livemusiikki, jota tullaan kuulemaan tasaisesti viikonlopun aikana. Katso lähetystä Yle Areenasta.

YleX Aamun mökkifestarin artistikattaus on nyt julkistettu!

YleX Aamun Mökkifestarin aikataulu ja esiintyjät

Perjantaina 26.6.

klo 15.00 Kasmir
klo 18.00 Jesse Markin
klo 21.00 Ursus Factory

Lauantaina 27.6.

klo 15.00 Nelli Matula
klo 21.00 Gasellit

Sunnuntaina 28.6.

klo 15.00 Ida Paul ja Kalle Lindroth
klo 17.00 Evelina

Täydellinen festarielämys rakentuu musiikin ja hauskanpidon täydellisestä yhdistelmältä. Mökkifestareilla on siis luvassa livemusiikin lisäksi festarikliseitä, lyhyitä yönia ja monia yllätyksiä! Lähetys jatkuu non-stopina koko viikonlopun eikä koskaan ei voi tietää, milloin Viki ja Köpi ehtivät ottaa pienet välitorkut tai miten kauan tauko kestää, joten lähetystä kannattaa seurata radiosta ja streamista ns. Norppalive-asenteella.

Hauskanpidolla on myös hyvä tarkoitus: lähetyksen aikana kerätään rahaa SPR:n nuorten turvatalojen tukikeräykseen. Nyt kun tapahtumia on jouduttu perumaan, YleX Aamu haluaa tuoda viihdettä ihmisten kesäviikonloppuun uniikilla tavalla. Ja samalla päästä auttamaan suomalaisia, apua tarvitsevia perheitä.

YleX Aamun historian ensimmäinen radiofestariviikonloppu kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6.

Korjattu 22.6. klo 13:27: Evelinan esiintymisaika korjattu oikeaksi.