Hyppää pääsisältöön

Encore! Mitä haluat kysyä Antti Holmalta oopperasta?

Antti Holman oopperajuhlat -podcastin logo. Kuvassa Antti Holma.
Antti Holman oopperajuhlat -podcastin logo. Kuvassa Antti Holma. Kuva: Tuuli Laukkanen/Yle Yle Areena,podcast

Jo yli puoli miljoonaa kertaa kuunneltu Antti Holman oopperajuhlat palaa ekstrajaksolla Yle Areenaan!

Tähän asti oopperakummi Antin kanssa on valmistauduttu iltaan, liikututtu musiikista, tilattu väliajalla lohileipä ja pieni kahvi ja muisteltu ikimuistoisimpia oopperakokemuksia - mutta onko jokin seikka jäänyt vielä kaihertamaan?

Elokuun lopussa julkaistavassa jaksossa Antti vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin ja kuuntelijapalautteeseen oopperasta. Oman kysymyksensä tai palautteensa Antille voi lähettää alla olevalla lomakkeella.

Antti Holman oopperajuhlia on käynnistetty Yle Areenassa jo liki 520 000 kertaa. Niin ikään Antti Holman käsikirjoittaman ja näyttelemän Radio Sodoman tavoin kyseessä on yksi Areenan kaikkien aikojen suosituimmista podcasteista.

Antti Holman oopperajuhliin kuuluu myös testi: Onko sinussa enemmän Yön kuningatarta vai Wagner-tenoria?

Lähetä kysymyksesi

Lue myös - yle.fi:stä poimittua