Hyppää pääsisältöön

Tangokuningatar Heidi Pakarinen sukeltaa kesällä Radio Suomessa Sekahaun maailmaan

Heidi Pakarinen
Heidi Pakarinen tuuraa Tarja Närhiä Sekahaussa kesällä. Heidi Pakarinen Kuva: Olli Koski / Yle Sekahaku,Yle Radio Suomi,Heidi Pakarinen

Radio Suomen suosituin perinteisen tanssimusiikinohjelma Sekahaku saa sydänkesällä uuden juontajan, kun vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen tuuraa ohjelman vakijuontaja Tarja Närhiä.

Heidi tuo tanssilavantuoksuiseen toiveohjelmaan raikkaan olemuksensa lisäksi myös kokemuksensa ja tämän päivän tanssikulttuurin tuntemuksensa.

– Olen kiertänyt monenmoisia tanssipaikkoja jo parikymmentä vuotta. Tanssilavakulttuuri on elämäntapa niin esiintyjille, yleisölle kuin järjestäjillekin, ja minä esiintyjänä koen olevani nimenomaan laulujen tekstien tunteiden
välittäjä yleisölle.

Uutta työtä radion maailmassa Heidi kuvailee melkoiseksi askeleeksi.

- Olen todella liekeissä Sekahausta. On mahtavaa päästä toteuttamaan ihmisten toiveita ja kertomaan heidän elämänmakuisia tarinoitaan. Sekahaku on lisäksi jo vuosia ollut oma suosikkiohjelmani radiossa.

Ensimmäinen Heidin toimittama Sekahaku lähetetään Radio Suomessa lauantaina 11.7.2020 eli päivälleen seitsemän vuotta tangokuningattareksi kruunaamisen jälkeen!

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi