Hyppää pääsisältöön

Yle Areenaa voi nyt käyttää myös auton kosketusnäytöltä

Ylen brändikuva
Ylen brändikuva Kuva: Yle / Kaapo Kamu Yle,brändit,yhtiösivut

Areenan käyttäminen onnistuu autojen viihdejärjestelmissä kosketusnäytöllä tai esimerkiksi Siri-ääniohjauksella. Käytettävissä ovat Ylen monipuoliset audiosisällöt, kuten suorat radiolähetykset ja podcastit.

Yle Areenaa voi nyt käyttää autoissa entistä kätevämmin ja turvallisemmin. Areena löytyy sekä Android- että iOS-pohjaisista autojen viihdejärjestelmistä. iOS-pohjaisessa maailmassa tämä tarkoittaa Apple CarPlay -järjestelmää ja Androidissa Android Autoa.

Areenasta voi viihdejärjestelmien avulla kuunnella kaikkia Ylen radiokanavia mukaan lukien alueradiot sekä Ylen tallennettuja radio-ohjelmia ja podcasteja.

“Moni suomalainen kuuntelee Ylen ohjelmia autossa. Autot ja kuuntelutottumukset kuitenkin muuttuvat ja haluamme tarjota monipuolisempia vaihtoehtoja. Radiokanavien lisäksi autoissa on jatkossa mahdollista kuunnella myös Yle Areenan laajaa podcast-tarjontaa”, toteaa Yle Areenan päällikkö Tanja Iikkanen.

Apple CarPlayssa voidaan ohjata iOS-mobiilaitetta joko auton omalta kosketusnäytöltä tai Siri-ääniohjauksella. Lista CarPlayta tukevista autoista ja malleista löytyy Applen sivuilta.

Android Autossa Areenaa voi käyttää auton kosketusnäytöltä tai joistakin autoon asennettavista lisälaitteista. Lista yhteensopivista autoista ja laitteista löytyy Googlen sivuilta.

Videosisältöä ei ainakaan toistaiseksi voi käyttää autossa viihdejärjestelmien avulla.

Näin käytät Yle Areenaa autossa