Hyppää pääsisältöön

Babylon Berlin 3. kausi alkaa - Lue mitä uudella kaudella luvassa ja katso traileri!

Saksan kaikkien aikojen kallein draamasarja ja useita palkintoja voittanut Babylon Berlin jatkuu 3. kauden jaksoin. Koko kausi julkaistaan Areenassa 29.10. ja Yle TV1:llä se alkaa perjantaina 30.10.2020. Katso traileri ja lue tästä mitä uudella kaudella on luvassa! Myös kaudet 1-2 ovat katsottavissa marraskuun loppuun saakka Areenassa.

Volker Kutscherin menestyksekkääseen dekkarisarjaan pohjautuva jatkuvajuoninen neo-noir rikosdraamasarja jatkuu vihdoin. Babylon Berlin kutoo yhteen räikeitä rikostapauksia sekä Saksan 1920-1930-lukujen todellisia poliittisia ja historiallisia tapahtumia. Pääosissa loistavat edelleen Volker Bruch (Gereon Rathin roolissa) ja Liv Lisa Fries (Charlotte Ritter).

Gereon Rath (Volker Bruch) ja Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) seisovat vastakkain. Charlottella on pino kirjoja sylissään.
Gereon Rath (Volker Bruch) ja Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries). Gereon Rath (Volker Bruch) ja Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) seisovat vastakkain. Charlottella on pino kirjoja sylissään. Babylon Berlin,Babylon Berlin, season 3

Mitä 3. kaudella on luvassa?

Kolmannen kauden alussa eletään vuoden 1929 loppupuolta. Vielä sitä ei tiedetä, mutta maa on luisumassa pörssikriisin myötä yhä syvempään poliittiseen sekasortoon. Rikoskomisario Gereon Rath saa tutkittavakseen kuuluisalla Babelsbergin elokuvastudiolla tapahtuneen onnettomuuden, joka ei ehkä olekaan sitä miltä se ensin näyttää. Miten Armenialainen liittyy tapaukseen? Entä onko Moka Eftin loistokas tarina lopussa?

Babylon Berlinin Gereon Rath (Volker Bruch) tyhjässä hallissa, lattialla papereita.
Volker Bruch esittää sarjassa rikoskomisario Gereon Rathia. Babylon Berlinin Gereon Rath (Volker Bruch) tyhjässä hallissa, lattialla papereita. Kuva: Frédéric Batier, ARD / SKY / Yle Babylon Berlin,Babylon Berlin, season 3

Charlotte Ritter opiskelee ahkerasti poliisitutkintoaan varten ja onkin haka alalla. Joskus kuitenkin laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen ei riitä – pitää pystyä havaitsemaan myös se yksittäinen puu. Lottien ystävä, rakkauden hurmalla sokaistu Greta viruu vankilassa odottamassa tuomiota työnantajansa surmasta. Ja vaikka Gereon arvaa, että jutussa on takana muutakin, sitä on vaikea todistaa.

Ovatko Weimarin tasavallan lopun ajat käsillä?

Babylon Berlinin rikostutkijoita poliisikamarilla.
Babylon Berlinin rikostutkijoita poliisikamarilla. Babylon Berlin,Babylon Berlin, season 3
Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) ja Vera (Caro Cult) läheisissä tunnelmissa juhlissa.
Charlotte Ritter (Liv Lisa Fries) ja Vera (Caro Cult) läheisissä tunnelmissa juhlissa. Babylon Berlin,Babylon Berlin, season 3

Ensimmäiset kaudet uusitaan myös

Hyviä uutisia niille, jotka eivät ole sarjaa vielä nähneet, jotka kaipaavat muistin virkistystä tai jotka eivät vain jaksa odottaa sarjan tummaan maailmaan uppoutumista: sarjan kaudet 1-2 uusitaan Yle TV1:llä ja Areenassa ennen kolmannen kauden julkaisua 4.9. alkaen perjantai-iltaisin kahden jakson viikkotahdilla.

Saksan kaikkien aikojen kallein draamasarja Babylon Berlin kuvaa natsien valtaannousuun johtaneita yhteiskunnallisia oloja.
Liv Lisa Fries Charlotte Ritterin roolissa. Saksan kaikkien aikojen kallein draamasarja Babylon Berlin kuvaa natsien valtaannousuun johtaneita yhteiskunnallisia oloja. Yle TV1,Babylon Berlin

Kolmas kausi sisältää 12 n. 50 minuutin jaksoa, ja ne kaikki julkaistaan Yle Areenassa 30.10. Jaksot ovat katsottavissa Areenassa puoli vuotta.

Volker Bruchin ja Liv Lisa Friesin lisäksi muissa rooleissa uudella kaudella nähdään Matthias Brandt (August Benda), Leonie Benesch (Greta Overbeck), Ivan Shvedov (Alexej Kardakow), Fritzi Haberlandt (Elisabeth Behnke) ja Lars Eidinger (Alfred Nyssen).

Babylon Berlinin 3. kauden jaksot Yle TV1 perjantai-iltaisin alkaen 30.10.2020. Kaikki jaksot Areenassa 29.10. Kaudet 1-2 katsottavissa marraskuun loppuun saakka.

Katso 3. kauden traileri

Lue myös - yle.fi:stä poimittua