Hyppää pääsisältöön

Kimppakämppä – australialainen draamakomedia viiden sinkun päähänpistosta

Australialainen draamakomedia kertoo viidestä erilaisesta ihmisestä, jotka muuttavat yhteen.
Liz (Kat Stewart, vas.), Harry (Roy Joseph), Ainsley (Katie Robertson), Heather (Doris Younane) ja Ben (Stephen Peacocke) tekevät rohkean ratkaisun. Australialainen draamakomedia kertoo viidestä erilaisesta ihmisestä, jotka muuttavat yhteen. Kuva: Sarah Enticknap / Sky Vision Yle TV1,Kimppakämppä

TV1 keskiviikkoisin 8.7. - 26.8.2020 klo 22.00 - 22.50, Areenassa

Upeat häät ja jälleen yksi rakastunut pari on saanut toisensa! Viisi vierasta on sijoitettu yhteisen ystävän juhlissa istumaan kaiuttimien taakse – sinkkujen pöytään. Illan aikana viini virtaa ja juttu luistaa yllättävän helposti.

Seurue vertailee yksinelävien elämänkokemuksia ja saa kuningasidean! Miksi kärvistellä yksin kun sitä voi tehdä myös yhdessä.

Liz (Kat Stewart), Ben (Stephen Peacocke), Heather (Doris Younane), Ainsley (Katie Robertson) ja Harry (Roy Joseph) päättävät yhdistää omaisuutensa ja ostaa kimpassa kokonaisen omakotitalon. Talon, jossa on viisi makuuhuonetta, yksi kullekin.

Alku näyttää lupaavalta, mutta kuinka nämä varsin erilaiset tyypit tulevat toimeen keskenään? Kuinka heidän yhteiselämänsä lähtee sujumaan? Oliko yhteisen talon hankkiminen elämän paras vai pahin ratkaisu?

Australialainen draamakomedia kertoo viidestä erilaisesta ihmisestä, jotka muuttavat yhteen.
Ben (Stephen Peacocke) osaa ottaa rennosti. Australialainen draamakomedia kertoo viidestä erilaisesta ihmisestä, jotka muuttavat yhteen. Kuva: Sarah Enticknap / Sky Vision Yle TV1,Kimppakämppä

Uusi australialainen draamakomediasarja Kimppakämppä kertoo viidestä sattumalta kohtaavasta, erilaisesta miehestä ja naisesta, joilla ei ole oikein mitään yhteistä. Paitsi yksi pikkujuttu – he kaikki ovat sinkkuja.

Värikkään seurueen seikkailuja seurataan ensimmäisen tuotantokauden kahdeksassa jaksossa. Sarjan toinen tuotantokausi nähdään Ykkösellä myöhemmin.

Sarjan muissa rooleissa näyttelevät muun muassa Kumud Merani, Hugh Sheridan, Kate Jenkinson, Daniel Lapaine ja Roz Hammond.

Five Bedrooms. Idea: Michael Lucas ja Christine Bartlett. Käsikirjoitus: Michael Lucas, Christine Bartlett, Mithila Gupta ja Xavier Coy. Tuotanto: Hoodlum Production / Film Victoria, Australia, 2019.

Keskustele