Hyppää pääsisältöön

Ärjänsaari voitti yleisöäänestyksen! Kainuun kaunein hiekkaranta ja kulttuuriristeily höyrylaivalla kuvataan Egenlandiin

Saari, jossa korkea harjumainen muodostelma hienoa vaaleaa hiekkaa, ylhäällä mäntymetsää.
Saari, jossa korkea harjumainen muodostelma hienoa vaaleaa hiekkaa, ylhäällä mäntymetsää. Kuva: Jonna Kallunki / Kajaanin kaupunki Ärjänsaari,Oulujärvi,Egenland,egenland_ärjänsaari

Yleisöäänestys oli tiukka, mutta voiton vei Oulujärven kiehtova Ärjänsaari. Egenland tutustuu saareen elokuussa.

Yli viidentuhannen yhteenlasketun vihjeen joukosta on vaikea valita ne parhaat, mutta yleisöäänestyksessä saitte mahdollisuuden vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Matkalla pohjoiseen onkin kiehtovaa pysähtyä Kainuussa, jossa Egenlandin kartalla tähän mennessä onkin ollut harmillisen tyhjä kohta.

Ärjänsaarta on ehdotettu Egenlandille useasti, ja nyt tuotantotiimi matkaa saareen höyrylaivalla Eino Leino -risteilyn merkeissä elokuun loppupuolella. Samalle reissulle kertyy myös kohteita Lapista.

Koronapandemia on auttamatta vaikuttanut neljännen tuotantokauden kuvauksiin, mutta elo-, syys- ja lokakuussa Egenlandin on tarkoitus taas tutustua uusiin yleisön vinkkaamiin kulttuurimatkakohteisiin.

Syksyn kohdevalintoihin voi vielä vaikuttaa lähettämällä Egenlandille vinkki!

Toimitus pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. Toimitus seuraa myös koronapandemiaan liittyviä rajoituksia.

Egenland

Yleisö luo Egenlandin
Egenland on kaksikielinen kulttuurimatkailuohjelma ja matkaopas, joka esittelee teidän, yleisön, lähettämien matkavinkkien parhaimmistoa. Egenland on vastaanottanut jo yli 4000 yleisövinkkiä. Ohjelman nettimatkaoppaasta löydät niistä yli 100.

Onko sinulla jokin mielipaikka, josta koko Suomen tulisi tietää? Jaa vinkkisi Egenland-toimituksen kanssa vinkkilomakkeella, osoitteessa egenland@yle.fi tai lähetä viesti toimitukselle instagramissa.

Egenland on kaikille
Koe ainutlaatuinen maamme seuraavilla alustoilla:

Oletko kiinnostunut vaihtamaan vinkkejä yllättävistä reissukohteista Suomessa? Silloin olet lämpimästi tervetullut facebookryhmään Poikkea polulta/På andra vägar. Ryhmää ylläpitää Egenland-toimitus.

Ärjänsaari, Oulunjärvi

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Egenland

Uusimmat sisällöt - Egenland