Hyppää pääsisältöön

Tavaratalo Velvet palaa! Uusi sarja sijoittuu Barcelonaan 1967

Nainen ja mies esittelevät muotikuvaston alusasuja. Kuva sarjasta Velvet colección
Nainen ja mies esittelevät muotikuvaston alusasuja. Kuva sarjasta Velvet colección Kuva: Enrique Baró Ubach Velvet Colección,teeman sarjat

Suosikkisarja Velvetin tutut hahmot palaavat uudessa sarjassa Velvet colección!

Muistatko vielä aurinkoisen ja hyväntuulisen espanjalaissarjan Velvet – muotitalon tarina (Galerias Velvet), jota Yle Teema esitti vuosina 2017–18? Se on nyt saanut uuden sisarsarjan, samoilta tekijöiltä ja tutulla miehityksellä.

On vuosi 1967. Muotisuunnittelijaksi kasvanut Ana Ribera (Paula Echevarría) on viettänyt viisi onnellista vuotta New Yorkissa perheen parissa. Nyt hän palaa Espanjaan toteuttamaan suurta unelmaa.

Anan ensimmäinen värikylläinen ja rohkea vaatemallisto on valmiina julkistettavaksi ja sen hän saa tehdä yhdessä Velvet-perheensä kanssa. Lämminhenkinen ystävien kohtaaminen lupaa hyvää uusille suunnitelmille. Paikkana on nyt Barcelona, ja toiveena on laajentaa Velvetin liiketoimintaa yhä uusille alueille. Edessä on kuitenkin vastuksia ja menetyksiä, joista jotkut koskevat enemmän kuin toiset.

Teema esittää vuonna 2020 sarjasta ensimmäiset kaksi tuotantokautta eli 20 jaksoa – sarjan päättävä kahden jakson kolmas kausi nähdään vuonna 2021.

  • Velvet colección, Espanja 2017–2019. Pääosissa: Paula Echevarría, Miguel Àngel Silvestre, Aitana Sánchez-Gijón, Manuela Velasco, Manuela Vellés, Marta Hazas, Maxi Iglesias. Käsikirjoitus: Ángela Armero, Ramón Campos, Teresa Fernández Valdés, Daniel Martín, Gema R. Neira, Jaime Vaca. Tuotanto: Bambú Producciones, Movistar+

Yle Teema ja Yle Areena 23.7.2020 alkaen. Jaksot Areenassa viisi jaksoa kerrallaan 14 päivän ajan

Lue myös - yle.fi:stä poimittua