Hyppää pääsisältöön

Syyttäjä – saksalaisdekkarin Reuther ratkoo rikoksia 13. kaudella

Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther tutkii jälleen uusia juttuja.
Syyttäjä Bernd Reutherin (Rainer Hunold) ryhmään kuuluvat komisariot Christian Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors). Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther tutkii jälleen uusia juttuja. Kuva: ZDF / Andrea Enderlein. Yle TV1,syyttäjä

TV1 sunnuntaisin 9.8. - 4.10.2020 klo 19.30 - 20.30, Areenassa

Wiesbadenin syyttäjäntoimiston yleinen syyttäjä Bernd Reuther (Rainer Hunold) puolustaa oikeutta järkähtämättä. Kokenut ja rauhallinen syyttäjä on nähnyt uransa aikana paljon, mutta elämä ja ihmisluonto yllättävät edelleen.

Reutherin pätevä ryhmä, komisariot Christian Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors) sekä kuolinsyyntutkija Judith Engel (Astrid Posner) avustavat tutkinnassa.

Saksalaisesta dekkarisarjasta Syyttäjä (12) on vuorossa uusi 13. tuotantokausi. Tuttu syyttäjäntoimisto tutkii yhdeksää erilaista rikosjuttua.

Aloitustarinassa Reuther etsii poliisin kanssa syyllistä varakkaan naisen tapauksessa. Kotoaan löydetyn naisen tililtä on nostettu suuria summia rahaa.

Taunuksen kylässä syyttäjä törmää uskomukseen, että eräs perhe on kirottu. Reutherille selitykset eivät kelpaa. Kuka halusi pahaa perheelle, jolla on ollut ennenkin vastoinkäymisiä?

Kauden kolmannessa tarinassa syyttäjän ryhmä penkoo välikohtausta viinitilalla. Juttuun liittyy salaisuuksia ja salaperäinen menneisyys. Onko kyseessä tapaturma vai rikos?

Syyttäjäntoimistossa kiristyvät välit, kun neljännen tarinan epäiltynä on komisario Christian Schubertin ystävä. Onko poliisilla käsissään oikea tekijä?

Saksalaisklassikon viime vuonna valmistunut 14. kausi on tulossa Ykkösen ohjelmistoon myöhemmin.

Der Staatsanwalt. Tuotanto: ZDF, Odeon Film, Saksa, 2018.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.