Hyppää pääsisältöön

Syyttäjä – saksalaisdekkarin Reuther ratkoo rikoksia 13. kaudella

Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther tutkii jälleen uusia juttuja.
Syyttäjä Bernd Reutherin (Rainer Hunold) ryhmään kuuluvat komisariot Christian Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors). Wiesbadenin karismaattinen syyttäjä Bernd Reuther tutkii jälleen uusia juttuja. Kuva: ZDF / Andrea Enderlein. Yle TV1,syyttäjä

TV1 sunnuntaisin 9.8. - 4.10.2020 klo 19.30 - 20.30, Areenassa

Wiesbadenin syyttäjäntoimiston yleinen syyttäjä Bernd Reuther (Rainer Hunold) puolustaa oikeutta järkähtämättä. Kokenut ja rauhallinen syyttäjä on nähnyt uransa aikana paljon, mutta elämä ja ihmisluonto yllättävät edelleen.

Reutherin pätevä ryhmä, komisariot Christian Schubert (Simon Eckert) ja Kerstin Klar (Fiona Coors) sekä kuolinsyyntutkija Judith Engel (Astrid Posner) avustavat tutkinnassa.

Saksalaisesta dekkarisarjasta Syyttäjä (12) on vuorossa uusi 13. tuotantokausi. Tuttu syyttäjäntoimisto tutkii yhdeksää erilaista rikosjuttua.

Aloitustarinassa Reuther etsii poliisin kanssa syyllistä varakkaan naisen tapauksessa. Kotoaan löydetyn naisen tililtä on nostettu suuria summia rahaa.

Taunuksen kylässä syyttäjä törmää uskomukseen, että eräs perhe on kirottu. Reutherille selitykset eivät kelpaa. Kuka halusi pahaa perheelle, jolla on ollut ennenkin vastoinkäymisiä?

Kauden kolmannessa tarinassa syyttäjän ryhmä penkoo välikohtausta viinitilalla. Juttuun liittyy salaisuuksia ja salaperäinen menneisyys. Onko kyseessä tapaturma vai rikos?

Syyttäjäntoimistossa kiristyvät välit, kun neljännen tarinan epäiltynä on komisario Christian Schubertin ystävä. Onko poliisilla käsissään oikea tekijä?

Saksalaisklassikon viime vuonna valmistunut 14. kausi on tulossa Ykkösen ohjelmistoon myöhemmin.

Der Staatsanwalt. Tuotanto: ZDF, Odeon Film, Saksa, 2018.

Keskustele
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.