Hyppää pääsisältöön

Epäilyksen siemen – tragedia ravistelee kyläyhteisöä uudessa brittitrillerissä

Hyytävätn monisäikeinen brittitrilleri pienen kyläyhteisön ihmisistä.
Ystävykset Tom (David Tennant, oik.) ja Steve (Matthew McNulty) kyläjuhlissa. Hyytävätn monisäikeinen brittitrilleri pienen kyläyhteisön ihmisistä. Yle TV1,David Tennant,Matthew McNulty,Epäilyksen siemen

TV1 lauantaisin 8. - 29.8.2020 klo 21.00 - 21.45, Areenassa

Skotlannin karujen, vehreiden kukkuloiden keskellä sijaitseva Kirkdarroch on idyllinen lintukoto. Juhlan hetkellä kylä on yhtä suurta perhettä ja kaikki osallistuvat ilonpitoon.

Lääkäri Tom Kendrick (David Tennant, Doctor Who, Broadchurch), opettajavaimo Kate (Anna Madeley, Patrick Melrose, The Crown) ja pariskunnan kolme lasta viettävät onnellista perhe-elämää.

Läheiset ystävät, opettaja Jess (Cush Jumbo, Vera Stanhope tutkii, Good Wife) ja poliisi Steve (Matthew McNulty, Misfits, Holby Cityn sairaala) asuvat naapurissa.

Hyytävätn monisäikeinen brittitrilleri pienen kyläyhteisön ihmisistä.
Kate (Anna Madeley). Hyytävätn monisäikeinen brittitrilleri pienen kyläyhteisön ihmisistä. Yle TV1,Anna Madeley,Epäilyksen siemen

Yöllä Jess havahtuu naapurissa loimottaviin liekkeihin. Koko kylä järkyttyy öisestä tragediasta.

Muistot nousevat pintaan, mutta myös erilaiset epäilyt. Oliko tulipalo onnettomuus vai jotain muuta? Mitä kohtalokkaana yönä todella tapahtui? Sitä ryhtyy poliisikin selvittämään.

Uusi neliosainen brittitrilleri Epäilyksen siemen (12) kertoo pientä kylää kohtaavasta menetyksestä ja sen seurauksista. Tapahtumissa palataan taaksepäin ja avataan neljän päähenkilön Tomin, Katen, Jessin ja Steven persoonia, tunne-elämää ja suhteita..

Sarjan henkilöt näyttävät parhaimmat ja pahimmat puolensa. Päivänvaloon alkaa nousta asioita, jotka yllättävät ja järkyttävät.

Hyytävätn monisäikeinen brittitrilleri pienen kyläyhteisön ihmisistä.
Jess (Cush Jumbo). Hyytävätn monisäikeinen brittitrilleri pienen kyläyhteisön ihmisistä. Yle TV1,Cush Jumbo,Epäilyksen siemen

Hyytävän monisäikeisen rikosdraaman on käsikirjoittanut Daisy Coulam, jonka käsistä on syntynyt suosikkisarja Grantchester. Coulam on tehnyt myös BBC:llä pitkään jatkuneita draamasarjoja Eastenders ja Casualty.

Brittisarjan muissa rooleissa näyttelevät Lisa McGrillis (George Gentlyn tutkimukset), Maureen Beattie (Vera Stanhope tutkii), Laurie Brett (EastEnders), Lorn Macdonald (Neverland) ja Ron Donachie (Game of Thrones).

Britanniassa hyvän vastaanoton saanutta ja taidokkaista päärooleista kiitettyä sarjaa on kuvattu Dunlopissa ja Kilbarchanissa, viehättävissä skotlantilaiskylissä lähellä Glasgown kaupunkia. Aloitusjaksoa on kuvattu myös kauniilla Culzean rannalla Ayshiren maakunnassa.

Deadwater Fell. Ohjaus: Lynsey Miller. Tuotanto: Kudos, Britannia, 2020.

Keskustele