Hyppää pääsisältöön

Bancroft – brittitrillerin rikosetsivä kohtaa toisella kaudella hyytävän vastustajan

Psykologisen trillerin pääroolissa jatkaa Sarah Parish.
Sarah Parish on psykologisen trillerin kunnianhimoinen ja kovaotteinen poliisi. Psykologisen trillerin pääroolissa jatkaa Sarah Parish. Kuva: Justin Slee / ITV Yle TV1,Sarah Parish,Bancroft

TV1 lauantaisin 5. - 26.9.2020 klo 22.30 - 23.15, Areenassa

Kovapintainen rikostutkija Elisabeth Bancroft on uhrannut koko elämänsä poliisivoimille. Kollegoiden arvostama nainen on saanut odottamansa ylennyksen rikosylikomisarioksi. Nyt hän ottaa vastaan uuden pestin yhdistettyjen poliisivoimien johdossa.

Brittiläinen trillerisarja Bancroft (16) palaa ruutuun. Vuorossa on jännittävän ja nopeatempoisen draamasarjan toinen tuotantokausi. Sarjan pääroolissa jatkaa Sarah Parish (Kyllä BBC hoitaa, Monroe).

Käsikirjoittaja Kate Brooken (Mr Selfridge) neliosainen psykologinen trilleri kuvaa, mitä tapahtuu kun menneisyyteen haudatut rikokset palaavat kummittelemaan.

Brittitrillerin pääroolissa näyttelee Jacqueline Boatswain.
Poliisipäällikkö Frances Holland (Jacqueline Boatswain) on Bancroftin rautainen päällikkö. Brittitrillerin pääroolissa näyttelee Jacqueline Boatswain. Kuva: ITV Yle TV1,Jacqueline Boatswain,Bancroft

Ammatillisesti Bancroftilla menee lujaa, mutta siitä hän on maksanut kovan hinnan. Vuosien varrella hän on toiminnallaan hankkinut vihollisia ja ystävät ovat harvassa.

Rakkaaseen Joe-poikaan (Adam Long, Paha paikka, Kotilieden lämpöä) Bancroftilla on yhä etäisempi suhde. Poika tapaili sarjan ykköskaudella äitinsä nuorta kollegaa Katherine Stevensiä, jonka traaginen kohtalo aiheutti pysyvän särön Bancroftin ja pojan väleihin.

Bancroftin yksityiselämä ja poliisin työ törmäävät uuden kaksoismurhan tutkinnassa. Naisen menneet teot eivät jätä häntä rauhaan ja kokenut rikostutkija kohtaa nyt uuden hyytävän vastustajan.

Psykologisen trillerin pääroolissa nähdään Adam Long ja Charlotte Hope.
Bancroftin poika Joe (Adam Long) ja tyttöystävä Annabel (Charlotte Hope) Psykologisen trillerin pääroolissa nähdään Adam Long ja Charlotte Hope. Kuva: Justin Slee / ITV Yle TV1,Adam Long,Charlotte Hope,Bancroft

Mitä kylmäverinen ja ihmisiä hallitseva Bancroft on valmis tekemään suojellakseen rakastamiaan ihmisiä?

Brittisarjan muissa rooleissa näyttelevät Adrian Edmondson (EastEnders), Lee Bordman (Coronation Street), Charlotte Hope (Espanjalainen prinsessa), David Avery (Yövahti), Ryan McKen, Charles Babalola, Jacqueline Boatswain (Hollyoaks) ja Francesca Annis (Kotilieden lämpöä),

Bancroft. Idea ja käsikirjoitus: Kate Brooke. Ohjaus: John Hayers. Tuotanto: Tall Story Pictures, ITV, Britannia, 2019.

Keskustele