Hyppää pääsisältöön

The Village – Hyvien ihmisten kylä, draamasarja Brooklynin tiiviistä taloyhteisöstä

Amerikkalainen draamasarja kuvaa tiiviin taloyhteisön ja sen asukkaiden elämää.
Tiiviissä yhteisössä asuvat Ron (Frankie Faison, ylhäällä vas.), Patricia (Lorraine Toussaint) ja Nick (Warren Christie) sekä Ava (Moran Atias, alhaalla vas.), Sami (Ethan Maher) ja Ben (Jerod Haines) sekä Kate (Grace Van Die) ja Sarah (Michaela McManus). Amerikkalainen draamasarja kuvaa tiiviin taloyhteisön ja sen asukkaiden elämää. Kuva: NBC Universal Yle TV1

TV1 keskiviikkoisin 2.9. - 4.11.2020 klo 22.00 - 22.45, Areenassa

New Yorkin värikkäässä kaupunginosassa Brooklynissä sijaitsee kerrostalo, joka näyttää ulkoapäin aivan tavalliselta rakennukselta. The Village -nimisen korttelin sisältä löytyy jotain ainutlaatuista.

Talon asukkaat ovat solmineet tiiviit ystävyys- ja naapuruussuhteet. Eri-ikäiset, taustoiltaan monenlaiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset ovat kuin suuri perhe.

Rakennus huokuu kirjavia elämäntarinoita ja uudet tulokkaat lisäävät oman lukunsa talon kertomukseen.

The Village -taloon ovat kotiutuneet yksinhuoltaja ja sairaanhoitaja Sarah (Michaela McManus, Kova laki: Erikoisyksikkö) Kate-tyttärensä (Grace Van Die) kanssa, poliisi Ben (Jerod Haynes) ja nuori oikeustieteiden opiskelija Gabe (Daren Kagasoff), joka auttaa isoisäänsä Enzoa (Dominic Chianese, Sopranos).

Iranista lähtöisin oleva Ava (Moran Atias) on huolissaan Yhdysvalloissa syntyneen poikansa tulevaisuudesta. Uusin tulokas Nick (Warren Christie) on puolestaan Afganistanin sodan veteraani. Aviopari Ron (Frankie Faison, Langalla) ja Patricia (Lorraine Toussaint, Orange Is the New Black) ovat talon sydän ja sielu!

Yhdysvaltalainen draamasarja The Village – Hyvien ihmisten kylä kuvaa toiveikkaita, lämminhenkisiä ja haastavia tarinoita asukkaiden elämästä. Kymmenosainen sarja kertoo, minkälaiset vaiheet ovat tuoneet nämä ihmiset yhteen.

Taloyhteisössä voi parantaa elämän kolhut ja löytää elämälle uuden tarkoituksen. Ystävistä voi tulla perhe, joka tukee ja lohduttaa huonoina aikoina ja iloitsee yhdessä hyvinä hetkinä.

The Village. Idea ja käsikirjoitus: Mike Daniels. Tuotanto: Universal Television ja 6107 Productions, Yhdysvallat, 2019.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.