Hyppää pääsisältöön

YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

Järjestäjät haluavat pitää huolen siitä, ettei yleisöä tai työntekijöitä saateta altistumisvaaraan. Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Otsikkokuva: YleX Tiedottaa
Otsikkokuva: YleX Tiedottaa

Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista.

– Ikäväähän se tietenkin on, niin paljon tätä ollaan mietitty, odotettu ja suunniteltu. Harmittaa, YleX Aamun juontaja Viki kommentoi.

Päätös perustuu THL:n, Avin sekä hallituksen ohjeistuksiin tapahtuma- ja ravintola-alalle. Järjestäjät haluavat pitää huolen siitä, ettei yleisöä tai työntekijöitä saateta altistumisvaaraan.

– Isoimmaksi kynnyskysymykseksi nousi se, että oltaisiin jouduttu tiputtamaan yleisömäärä ainakin puoleen, mikä olisi ollut epäreilua muille. Parempi yrittää järjestää myöhemmin niin, että voidaan vetää sata lasissa, Köpi sanoo.

Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

Lisätietoja:
Teemu Jalkanen, tapahtumatuottaja
teemu.jalkanen@yle.fi