Hyppää pääsisältöön

Keskustele aiheesta: Mikä on menestyneen sijoittajan salaisuus?

Legendaarinen Warren Buffett täyttää 90 vuotta. Mikä on menestyneen sijoittajan salaisuus? Toimittaja Juho-Pekka Rantalan vieraana Buffettia vuosikaudet seurannut ja tutkinut suomalainen sijoittaja Antti Bergholm.

Keskustelu sulkeutuu 27.9.2020.
Keskustele
 • Haetko rauhaa joogasta, meditoinnista, luonnosta, astrologiasta tai tarotkorteista?

  Millä tavalla henkisyys on sinua ja osa elämääsi?

  Haetko yhteyttä ja lumoutumista joogasta, meditoinnista, luonnosta, astrologiasta tai tarotkorteista? Millaisia kokemuksia sinulla on niistä? Miten suhtaudut henkisyyden kaupallisuuteen? Onko sinulla huonoja kokemuksia henkisyydestä? Koetko henkisyyden turhana? Miksi? Kannatatko jotain uuspakanallista luontouskontoa? Millaista? Onko sinulla kokemuksia spiritismi-laudalla pelaamisesta? Millaisia?

 • Hartauspuhujat lokakuussa 2020

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat lokakuussa 2020

  AH - Aamuhartaus IH - Iltahartaus Torstai 1.10. AH Kirkkoherra Matti Pehkonen, Pieksämäki IH Lähetystyöntekijä Marko Piittala, Pori Perjantai 2.10. AH Tiedottaja Mervi Päivärinta, Oulu IH Kappalainen Markku Koistinen, Eno Lauantai 3.10. AH Pastori Tuomas Kallonen, Ortodoksinen kirkko, Taipale IH Pastori Henri Järvinen, Helsin

 • Keskustele vakuutusyhtiöistä ja vakuuttamisesta

  Suomalaisen vakuutusbisneksen erityispiirteet.

  Mikä maksaa? -ohjelmassa puhutaan vakuutusbisneksestä Suomessa. Millaisia ovat alan erityispiirteet ja miten korona on vaikuttanut vakuutusbisnekseen? Juho-Pekka Rantalan vieraana on LähiTapiolan uusi pääjohtaja Juha Koponen, jonka tie tehtävään kulki mutkien kautta.

 • Toivo konserttimusiikkia ja kerro muistojasi Sävel on vapaan juhlalähetyksessä

  Puhelin suoraan lähetykseen on 09 - 144 800.

  Perinteikäs Sävel on vapaa täyttää tänä vuonna kunniakkaat 50 vuotta! Ensimmäinen Sävel on vapaa lähetettiin 11.4.1970. Kahden ja puolen tunnin mittaisen puhelintoivekonsertin juonsi oopperalaulaja Hannu Heikkilä. Syksyllä 1970 aloitettiin varsinaiset lähetykset kerran kuussa. Aluksi ohjelmaa juonsi Sauvo Puhtila, ja pian hänen juontajaparikseen tuli Meri Louhos.