Hyppää pääsisältöön

Miten hyvin tunnet Sohvaperunat? Valmistaudu 100. jaksoon ja tee testi!

Sohvaperunoiden 10. kaudella mukana olevat Marja ja Eija, Jukka ja Raija, Santeri ja Katja, Omar ja Mika, Tanja ja Sannis sekä sohvalla istuvat Teemu ja Salli. Kuvaan lisätty teksti "Tee testi" ja "#sohvaperunat100".
Sohvaperunoiden 10. kaudella mukana olevat Marja ja Eija, Jukka ja Raija, Santeri ja Katja, Omar ja Mika, Tanja ja Sannis sekä sohvalla istuvat Teemu ja Salli. Kuvaan lisätty teksti "Tee testi" ja "#sohvaperunat100". Kuva: Endemol Shine Finland, Pasi Partanen / Yle Sohvaperunat

Onko Sohvaperunat sinulle säännöllinen viikonloppurutiini? Vai oletko vielä vasta-alkaja ja haluat oppia uutta? Voit mitata sohvistietosi ja valmistautua samalla perjantaina 11. syyskuuta alkavaan 10. kauteen. Sen avaa järjestyksessään jo sadas sohvisjakso! Kauden kunniaksi arvotaan myös sohvistuotteita. Testaa tietosi. Saat lopuksi ohjeen, miten voit osallistua arvontaan.

Testin kysymykset ja palautteet on tehnyt tuotantoyhtiö Endemol Shine Finland.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua