Hyppää pääsisältöön

Hei abi, olemme täällä sinua varten!

Abitreenien toimitus
Abitreenien toimitus: Anniina Nirhamo, Mika Salomaa, Tiia-Mari Laitila ja Inkeri Alatalo Abitreenien toimitus Abitreenit

Haluamme auttaa sinua, hyvä abi, menestymään yo-kirjoituksissa mahdollisimman hyvin. Abitreenien sivuilla on enemmän sensorien ja opettajien jakamia valmistautumisvinkkejä kirjoituksiin kuin missään muualla.

Syksyn yo-kirjoitukset ovat jo alkamaisillaan, mutta miten niihin voisi vielä valmistautua? Abitreenien sivuilta löytyy kasapäin opiskelu- ja kertausmateriaaleja, jotka auttavat ylppäreihin kertaamisessa. Kokosimme niitä tähän.

Kertauksen tueksi

  • Vanhat yo-kokeet. Abitreenien sivuilta löytyy kaikki tähänastiset sähköiset yo-kokeet harjoittelukokeina. Ne sisältävät kaikki kokeissa olleet aineistot ja kuuntelut.

Yo-koelähetykset koepäivien iltoina

Suorat yo-koelähetyksemme alkavat maanantaina 14.9.2020 kello 18 alkaen, jolloin käsittelyssä on terveystiedon ja kemian kokeet. Lähetyksiä on tänä syksynä yhteensä seitsemän, ja niissä ruoditaan päivän kokeita yhdessä Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijan, opettajan ja kokeen tehneen abin kesken. Tarkemmat lähetysaikataulut löydät täältä.

Lähetyksessä käsitellään abien koetta koskevia kysymyksiä, joita voit lähettää koepäivänä sivuillamme. Huomaathan, että joidenkin aineiden kysymyksiin YTL:n asiantuntija vastaa sivuillamme kirjallisesti.

Lähetysten lisäksi julkaisemme päivän kokeet ja YTL:n hyvän vastauksen piirteet sivuillamme heti koepäivänä. Tilaa Abitreenien ilmoitukset Yle.fi-sovelluksessa, jotta saat tiedon heti, kun kokeet ja hyvän vastauksen piirteet on julkaistu sivuillamme.

Ajan tasalla pysyt myös seuraamalla Abitreenejä Instagramissa.

Hurjasti tsemppiä syksyn yo-kirjoituskoitokseen!

Tiia-Mari, Anniina, Mika ja Inkeri