Hyppää pääsisältöön

Tervetuloa jakamaan anonyymisti kiusallisimmat tilanteesi terveyden ja hyvinvoinnin hoidossa!

Suomalainen julkinen terveydenhoito on meille kaikille niin tärkeä, vakava, intiimi ja yksilöllinen asia, että siitä puhutaan julkisesti usein kovin yksipuoleisesti. Docventures haluaakin nyt sensuroimattomana kuulla, mitä kaikkea lääkärissä, sairaaloissa, terveyskeskuksissa tai neuvoloissa voi ihmiselle tapahtua. Ääneen pääsevät hoitajat, lääkärit ja muu henkilökunta sekä tietenkin potilaat!

Juuttuiko hedelmä pyllyyn, pieraisitko gynekologilla? Liikutuitko lääkärin sanoista tai vältyitkö täpärästi läheltä piti -tilanteesta? Kerro meille OmaNolo kokemus ja lähetä terkut terkkariin!

Kysely on suljettu
Kysely on suljettu

Muun muassa tällaista lääkärissä on sattunut muille:

“No olen minä esimerkiksi erilaisia hedelmiä kaivanut potilaan peräaukosta. Vain mielikuvitus näyttäisi olevan rajana sille, mitä sinne voi työntää” Kirurgi

“Jotain kaunista siinä gynekologin ja potilaan suhteessa on. Omani on 60-vuotias mies, joka on hoitanut minua jo 15 vuotta. Ensin vakava leikkaus, sitten lapset, ehkäisy, elämäntilanteen muutokset. Siinä se Juha kädet mun pimpsaloorassa ja minä tutkittavana keskustelemme mun koko elämästä, sen suruista, mutta röhähtelemme myös usein toistemme hyville läpille.” Potilas

“Olin teininä lääkärissä tulehtuneen häntäluun takia. Iso mieslääkäri ison mieskätensä kanssa joutui tunnustelemaan häntäluuta peräpääni kautta. Teinille kokemus oli järkyttävä. Tutkimuksen jälkeen silmissäni sumeni ja korvissa alkoi vinkumaan, mutta pysyin jotenkin istualtani tuolissa. Siinä samalla lääkäri kertoi mulle diagnoosia, mutta en nähnyt enkä kuullut mitään. Enkä tietty kehdannut sanoa, että oon ihan just pyörtymässä. Varmaan näytin aika jäätyneeltä.” Potilas