Hyppää pääsisältöön

Sydämen kutsumus – romantiikkaa ja suhdekiemuroita kanadalaisen draamasarjan 7. kaudella

Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden seitsemännen kauden jaksoilla.
Hope Valleyn opettaja Elizabeth Thatcher (Erin Krakow), Joe-poika ja sheriffi Bill Avery (Jack Wagner). Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden seitsemännen kauden jaksoilla. Kuva: Crown Media/Carlton Group Yle TV1,Sydämen kutsumus,Erin Krakow,Jack Wagner

TV1 maanantaista perjantaihin 28.9. - 14.10.2020 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 12.30, Areenassa

Kanadan rajaseudun pikkukaupunki Hope Valley huokuu välittämistä ja yhteishenkeä. Asukkaat ovat kuin yhtä suurta perhettä. Jokaisesta huolehditaan ja työtä tehdään yhdessä.

Opettaja Elizabeth Thatcherin (Erin Krakow) pieni Jack-poika täyttää vuoden. Elizabethin sydäntä kaihertaa tietoisuus siitä, että läheisistä ystävistä huolimatta hän on poikansa kanssa yksin menetettyään puolisonsa, ratsupoliisi Jack Thortonin.

Viehättävästä kanadalaissarjasta Sydämen kutsumus (7) on vuorossa seitsemäs tuotantokausi. Sympaattisten asukkaiden elämää seurataan 12 jakson verran. Ilmassa on ainakin romantiikkaa ja suhdekiermuroita. Kumpi valloittaa Elizabethin sydämen – Nathan vai Lucas?

Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden seitsemännen kauden jaksoilla.
Ratsupoliisi Nathan Grant (Kevin McGarry). Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden seitsemännen kauden jaksoilla. Kuva: Crown Media/Carlton Group Yle TV1,Sydämen kutsumus

Sydämen kutsumus -sarjan aluksi nähdään kaksiosainen joulujakso. Suureen juhlaan kuuluu vanhoja ja uusia perinteitä, jotka yhdistävät asukkaita. Elizabeth haluaa järjestää Jack-pojalle unohtumattoman joulun. Hope Valleyssa järjestetään suuret markkinat ja kaikki ovat juhlatuulella – vai ovatko?

Mitä kuuluu Rosemary LeVeauxin (Pascale Hutton) ja Leland "Lee" Coulterin (Kavan Smith) elämään? Ainakin he suunnittelevat yhteistä lomamatkaa. Eräälle Elizabethin ystävistä on luvassa uusia tulevaisuudennäkymiä.

Antaako ratsupoliisi Nathan Grant (Kevin McGarry) läheiselle ihmiselle toisen mahdollisuuden? Sheriffi Bill Avery (Jack Wagner) ja Lucas Bouchard (Chris McNally) kohtaavat liike-elämässä vastoinkäymisiä.

Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden seitsemännen kauden jaksoilla.
Rosemary (Pascale Hutton) ja Lee (Kavan Smith). Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden seitsemännen kauden jaksoilla. Kuva: Ricardo Hubbs/Crown Media/Carlton Group Yle TV1,Sydämen kutsumus,Pascale Hutton,Kavan Smith

Usein elämässä on pakko tehdä vaikeita valintoja, jotka painavat mieltä. Pikkukaupungin asukkaita ohjaa ajatus siitä, että kaikesta kuitenkin selvitään yhdessä ja toinen toistaan tukien.

Seitsemännellä kaudella tavataan tutuista roolihahmoista muun muassa lääkäri Carson Shepherd (Paul Greene), Clara Stanton Flynn (Eva Bourne) ja Jesse Flynn (Aren Buchholz).

Draamasarja perustuu kanadalaisen kirjailijan Janette Oken romaaniin. Sarjaan on tulossa myös 8. kausi!

When Calls the Heart. Käsikirjoitus: Michael Landon Jr. Tuotanto: Believe Pictures, Hallmark, Kanada/USA, 2020.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.