Hyppää pääsisältöön

Kettu – saksalaisen rikossarjan uudet tarinat miljoonakaupungin sykkeessä

Saksalaisen Kettu-rikossarjan pääroolin näyttelee Jan-Gregor Kremp.
Ylikomisario Richard Vossin roolin näyttelee Jan-Gregor Kremp. Saksalaisen Kettu-rikossarjan pääroolin näyttelee Jan-Gregor Kremp. Kuva: Erika Hauri/ZDF/Yle / ZDF Yle TV1,Jan-Gregor Kremp,kettu

TV1 sunnuntaisin 11.10. - 13.12.2020 klo 19.30 - 20.00, Areenassa

Kripo München! Ylikomisario Richard Voss on palannut!

Karismaattinen rikostutkija jatkaa tiiminsä kanssa rikosten tutkintaa Kettu-sarjan (12) uusissa jaksoissa. Saksalaisklassikosta ovat vuorossa vuonna 2019 valmistuneet yhdeksän jännittävää tarinaa.

Eteläiseen Saksaan Münchenin miljoonakaupunkiin sijoittuva rikossarja seuraa tehokkaan murharyhmän työtä.

Ylikomisario Vossin (Jan-Gregor Kremp) apuna rikoksia selvittävät tutut rikosetsivät Tom Kupfer (Ludwig Blochberger) ja Anna Lorenz (Stephanie Stumph) sekä kuolinsyyntutkija, tohtori Franziska Sommerfeld (Christina Rainer). Taustatietoja tutkijoille penkoo tietokonevelho Lennard "Lenny“ Wandmann (Thimo Meitner).

Suurkaupungin polliiseilla on tutkittavanaan jälleen kirjava joukko ihmiskohtaloita. Sarjan aloitusjaksossa Voss ryhtyy penkomaan työnsä takia laajasti matkustelleen toimittajan kohtaloa. Oliko tämä saanut itselleen vihamiehen?

Saksalaisesta rikossarjasta Kettu nähdään vuonna 2019 valmistuneet uudet tarinat.
Murhan jäljillä Tom Kupfer (Ludwig Blochberger, vas.), Richard Voss (Jan-Gregor Kremp), Annabell Lorenz (Stephanie Stumph) ja Lenny (Thimo Meitner). Saksalaisesta rikossarjasta Kettu nähdään vuonna 2019 valmistuneet uudet tarinat. Kuva: ZDF / Erika Hauri Yle TV1,kettu

Konkurssikypsän liikemiehen toimintaa vastaan järjestetään mielenosoitus. Jälkipyykki paljastaa valheiden verkon.

Vossin tuttu syyttäjä täyttää vuosia ja ylikomisario osallistuu myös juhliin. Sarjan kolmannen jakson iloinen juhlatunnelma saa dramaattisen käänteen.

Entä mitä tapahtui Münchenissä asuvalle teinitytölle? Tämän viimeiseksi tavannut ystävä vaikuttaa epäilyttävältä, mutta jutussa lienee muutakin. Voss ryhmineen törmää surulliseen tarinaan ja valheisiin.

Lahjakkaan viulistin tapauksesta alkaa poliisitutkinta. Muusikkokollegat kuvailevat uhria vähemmän mairittelevin sanoin, mutta kaikuuko taustalla kateuden ääni vai mistä on kysymys. Mitä ylikomisario Voss saa selville viulistin menneisyydestä?

Der Alte. Tuotanto: Neue Münchner Fernsehproduktion, ZDF, Saksa, 2019.

Keskustele
  • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

    Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

    Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

  • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

    Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

    Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.