Hyppää pääsisältöön

Kettu – saksalaisen rikossarjan uudet tarinat miljoonakaupungin sykkeessä

Saksalaisen Kettu-rikossarjan pääroolin näyttelee Jan-Gregor Kremp.
Ylikomisario Richard Vossin roolin näyttelee Jan-Gregor Kremp. Saksalaisen Kettu-rikossarjan pääroolin näyttelee Jan-Gregor Kremp. Kuva: Erika Hauri/ZDF/Yle / ZDF Yle TV1,Jan-Gregor Kremp,kettu

TV1 sunnuntaisin 11.10. - 13.12.2020 klo 19.30 - 20.00, Areenassa

Kripo München! Ylikomisario Richard Voss on palannut!

Karismaattinen rikostutkija jatkaa tiiminsä kanssa rikosten tutkintaa Kettu-sarjan (12) uusissa jaksoissa. Saksalaisklassikosta ovat vuorossa vuonna 2019 valmistuneet yhdeksän jännittävää tarinaa.

Eteläiseen Saksaan Münchenin miljoonakaupunkiin sijoittuva rikossarja seuraa tehokkaan murharyhmän työtä.

Ylikomisario Vossin (Jan-Gregor Kremp) apuna rikoksia selvittävät tutut rikosetsivät Tom Kupfer (Ludwig Blochberger) ja Anna Lorenz (Stephanie Stumph) sekä kuolinsyyntutkija, tohtori Franziska Sommerfeld (Christina Rainer). Taustatietoja tutkijoille penkoo tietokonevelho Lennard "Lenny“ Wandmann (Thimo Meitner).

Suurkaupungin polliiseilla on tutkittavanaan jälleen kirjava joukko ihmiskohtaloita. Sarjan aloitusjaksossa Voss ryhtyy penkomaan työnsä takia laajasti matkustelleen toimittajan kohtaloa. Oliko tämä saanut itselleen vihamiehen?

Saksalaisesta rikossarjasta Kettu nähdään vuonna 2019 valmistuneet uudet tarinat.
Murhan jäljillä Tom Kupfer (Ludwig Blochberger, vas.), Richard Voss (Jan-Gregor Kremp), Annabell Lorenz (Stephanie Stumph) ja Lenny (Thimo Meitner). Saksalaisesta rikossarjasta Kettu nähdään vuonna 2019 valmistuneet uudet tarinat. Kuva: ZDF / Erika Hauri Yle TV1,kettu

Konkurssikypsän liikemiehen toimintaa vastaan järjestetään mielenosoitus. Jälkipyykki paljastaa valheiden verkon.

Vossin tuttu syyttäjä täyttää vuosia ja ylikomisario osallistuu myös juhliin. Sarjan kolmannen jakson iloinen juhlatunnelma saa dramaattisen käänteen.

Entä mitä tapahtui Münchenissä asuvalle teinitytölle? Tämän viimeiseksi tavannut ystävä vaikuttaa epäilyttävältä, mutta jutussa lienee muutakin. Voss ryhmineen törmää surulliseen tarinaan ja valheisiin.

Lahjakkaan viulistin tapauksesta alkaa poliisitutkinta. Muusikkokollegat kuvailevat uhria vähemmän mairittelevin sanoin, mutta kaikuuko taustalla kateuden ääni vai mistä on kysymys. Mitä ylikomisario Voss saa selville viulistin menneisyydestä?

Der Alte. Tuotanto: Neue Münchner Fernsehproduktion, ZDF, Saksa, 2019.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.