Hyppää pääsisältöön

Poika joka katosi musiikkiin – brittisarjan kolmannella kaudella Joen elämä kääntyy ylösalaisin

Koskettavan brittisarjan Joe-poikaa näyttelee Max Vento.
Koskettavan brittisarjan Joe-poikaa näyttelee Max Vento. Koskettavan brittisarjan Joe-poikaa näyttelee Max Vento. Yle TV1,Max Vento,poika joka katosi musiikkiin

TV1 perjantaisin 23.10. - 4.12.2020 klo 19.00 - 20.00, Areenassa

Muistatko herkän ja erityislaatuisen Joe-pojan (Max Vento)? Musiikkia rakastava poika uppoutuu kuulokkeet korvillaan omaan turvalliseen maailmaansa.

Viime tapaamisesta on kulunut kaksi vuotta. Kymmenvuotiaan pojan elämässä on muuttunut moni asia. Hän asuu nyt kahdella paikkakunnalla, ja joutuu kohtaamaan järisyttävän elämänmuutoksen omalla erityisellä tavallaan.

Vanhemmat Alison (Morven Christie, Paha paikka) ja Paul Hughes (Lee Ingleby, George Gentlyn tutkimukset) ovat eronneet, ja asuvat muutaman sadan kilometrin päässä toisistaan.

Alison-äidin veli Eddie Scott (Greg McHugh) asuu isänsä, Joen isoisän Maurice Scottin (Christopher Eccleston, Doctor Who) kanssa. Eddien ex-vaimo Nicola (Vinette Robinson) on muuttanut Lontooseen Nicola-tyttären kanssa.

Brittiläinen draamasarja Poika joka katosi musiikkiin seuraa, kuinka kolmen sukupolven uusperheessä koetaan ylä- ja alamäet yhtä jyrkkinä kuin aina ennenkin, siitä pitää huolen suvun touhukas patriarkka, Maurice.

Koskettavasta brittisarjasta on vuorossa kolmas kausi.
Alison (Morven Christie, edessä vas.), Joe (Max Vento), Rebecca (Molly Wright), Paul (Lee Ingleby), Louise (Pooky Quesnel), Maurice (Christopher Eccleston) ja Edwin (Greg McHugh). Koskettavasta brittisarjasta on vuorossa kolmas kausi. Kuva: Ben Blackall 2019 / Keshet International UK Limited Yle TV1,poika joka katosi musiikkiin

Palkitusta draamasarjasta Poika joka katosi musiikkiin on vuorossa kolmas tuotantokausi ja kuusi uutta jaksoa.

Saavatko Joen vanhemmat, Paul ja Alison, välinsä kuntoon ja tapahtuuko se itsensä uhraten vai yhteen hiileen puhaltaen? Kumpikin joutuu tahoillaan miettimään, miksi perhe, rakkaus ja parisuhde voivat joskus olla elämän vaikeimpia asioita.

Vuosi Hughesin erityisperheen elämässä on pitkä aika, ja sen aikana ehtii tapahtua monenlaisia käänteitä ja yllätyksiä.

Tutuista hahmoista tavataan Joen sisarpuoli Rebecca (Molly Wright), isoisän tyttöystävä Louise (Pooky Quesnel, Uhri) ja tämän poika Ralph (Leon Harrop).

Rooleissa näyttelevät myös Julie Hesmondhalgh (Coronation Street), Sarah Gordy (Hakekaa kätilö!), Ian Puleston-Davies (Raastava tunnustus), David Gyasi, Gemma Paige North (Peaky Blinders), Matt Greenwood ja Travis Smith.

Poika joka katosi musiikkiin perustuu israelilaisen käsikirjoittajan Keren Margalitin luomaan formaattiin. Sarjan brittiversiosta vastaa palkittu käsikirjoittaja Peter Bowker, joka on tehnyt muun muassa upeat sarjat Maailma liekeissä (World On Fire) ja Capital – rahan mahti.

The A Word. Tuotanto: Fifty Fathoms Productions, Keshet Productions, BBC, Britannia, 2020.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.