Hyppää pääsisältöön

Tunnetko tiaiset? Tiedätkö mikä laulaa? Testaa tinttituntemuksesi!

Tiaisia ruokintapaikalla
Tiaisia sulassa sovussa ruokintapaikalla. Tiaisia ruokintapaikalla Kuva: Yle / Risto Salovaara Tiaiset,talitiainen,kuusitiainen,sinitiainen

Talitiainen, sinitiainen, kuusitiainen, töyhtötiainen, lapintiainen ja hömötiainen. Siinä on kova tiaiskuusikko, joka viihdyttää luonnonystäviä kesät talvet. Tintit käyttäytyvät eri tavoin. Miten, milloin ja missä eri tiaislajit pesivät? Entä miltä ne kuulostavat? Testaa kuinka hyvin tunnet tintit!

Luonto-Suomen tiaisiltaa vietetään keskiviikkona 28.10.2020 klo 18.00 alkaen Radio Suomessa. Soita ja kysy tiaisten elämästä tai kerro mielenkiintoisimmat havaintosi. Asiantuntijana studiossa on ornitologi Heikki Kolunen. Toimittajina ovat Juha Laaksonen ja Markus Turunen.

Kuuntele ohjelma Yle Areenasta: