Hyppää pääsisältöön

Ulkomaanmatkailuilta Radio Suomessa – Kerro matkailutarinasi meille!

Olli Haapakangas seisoo graffitiseinän edessä.
Olli Haapakangas vieraskentällä. Olli Haapakangas seisoo graffitiseinän edessä. Kuva: Olli Haapakankaan kotialbumi Olli Haapakangas,Yle Radio Suomi,Radio Suomen Ilta

Korona hyydytti suomalaisten ulkomaanmatkailun. Muutos on valtava ja kansakunta kaipaa korvaavaa ohjelmaa: järjestämme siis radiossa Ulkomaanmatkailuillan, jossa jokainen voi jakaa matkakertomuksia unohtumattomista reissuista.

Kerro vaikkapa millainen oli ensimmäinen ulkomaanmatkasi? Tai mikä reissu on jäänyt mieleen kirkkaimpana? Missä ovat suosikkimatkakohteesi, mikä paikka maailmassa on vielä valloittamatta? Miten suomalaisena olet pärjännyt maailman metropoleissa? Jos kaukomaat eivät enää kiinnosta, mikä sai mielesi muuttumaan?

Kertomalla ja kuuntelemalla ulkomaanmatkakertomuksia olet mukana lievittämässä maanlaajuista matkakuumetta ja levittämässä matkailun ilosanomaa. Astu laivaan, nouse siiville!

Ulkomaanmatkailuilta lähetetään Radio Suomessa tiistaina 3.11 klo 18 ja matkaoppaana toimii kokenut Haaparannan kävijä Olli Haapakangas.

Muokattu 29.3.2021: Lomake poistettu

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi