Hyppää pääsisältöön

Eläkesäätiön toimisto on suljettu 4 -6.11.2020

Yleisradion Eläkesäätiö kyltti Ison Pajan edessä.
Yleisradion eläkesäätiö Yleisradion Eläkesäätiö kyltti Ison Pajan edessä. Iso Paja,Yleisradion eläkesäätiö

Sähköinen asiointi säätiön verkkosivuilla on kuitenkin käytettävissä aina kun itselle parhaiten sopii. Palvelussa voit mm. hakea eläkettä, muuttaa pankkitiliä, postitusosoitetta ja nostaa veroprosenttia. Voit myös lähettää sähköpostia meille: elake.saatio@yle.fi. Olemme tavoitettavissa jälleen maanantaina 9.11.2020.

  • Tiedot eläkkeistä ja etuuksista tulorekisteriin vuonna 2021

    Tiedot tulorekisteriin vuonna 2021

    Vuoden 2021 alusta lähtien Yleisradion eläkesäätiö ilmoittaa tulorekisteriin tiedot maksetuista eläkkeistä ja etuuksista. Uudistus nopeuttaa eläkkeen tai kuntoutusetuuden saajan asiointia eri viranomaisten kanssa. Yleisradion eläkesäätiö tulee toimittamaan tiedot tulorekisteriin viimeistään viidentenä kalenteripäivänä eläkkeen tai etuuden maksupäivän jälkeen.

  • Vuodenvaihteen kirjeet eläkkeensaajille tammikuun lopulla

    Eläkkeensaajat saavat vuosilirjeen tammikuun lopulla.

    Yleisradion eläkesäätiö lähettää 26.1.2021 eläkkeensaajilleen henkilökohtaisen kirjeen, jossa kerrotaan eläkkeen ja veron ennakonpidätyksen määrä 1.1.2021 alkaen sekä eläkkeiden maksupäivät vuonna 2021.