Hyppää pääsisältöön

Marraslukupiirissä luettavana elämäkerta, viihderomaani ja jännitystarina – kerro mielipiteesi Radio Suomelle

Nainen kannattelee käsissään kirjapinoa.
Lue kirja ja kerro Marraslukupiirissä, mitä pidit siitä. Nainen kannattelee käsissään kirjapinoa. Kuva: Eleni Paspatis / Yle koronavirus,virustaudit,COVID-19,tartuntataudit,infektiotaudit,infektio,virukset,Wuhanin koronavirus,varautuminen,ilmiö,pandemiat,talous,valmiuslaki,poikkeuslait,poikkeustila,epidemiat,koronaviruspandemia Suomessa 2020,kirjat,yleiset kirjastot,lukeminen,kirjallisuus,karanteeni,ohjelmistokirjastot,tekeminen,koronavirus suomi

Marraskuu on lukemisen juhlaa. Osallistu Marraslukupiiriin lukemalla kirja ja kertomalla mielipiteesi.

Marraslukupiiri kokoontuu kolmena sunnuntaina Radio Suomessa puhumaan yhdestä kirjasta.

Isänpäivänä 8.11. klo 14–15 ruoditaan elämäkertaa. Jari Tervon kirjoittama Loiri (2019) kertoo taiteilija Vesa-Matti Loirista, ja se kirvoitti ilmestyessään paljon kommentteja.
Onko teos sinusta lukemisen arvoinen? Miksi on tai miksi ei ole? Studiossa keskusteluun osallistuu kulttuuritoimittaja Jani Halme.

Sunnuntaina 15.11. klo 14–15 puhutaan historiallisesta viihderomaanista. Kaari Utrion tuotannosta valittiin 1300-luvun Suomeen sijoittuva Isabella (1988).
Onko kirja sinusta lukemisen arvoinen? Miksi on tai miksi ei ole? Studiossa vieraana on lukemista harrastava muusikko Jarkko Martikainen.

Sunnuntaina 22.11. klo 14–15 keskustellaan jännityskirjoista. Luettavana on Ilkka Remeksen Karjalan lunnaat (1998).
Onko tämä romaani sinusta lukemisen arvoinen? Miksi on tai miksi ei ole? Studiossa on vieraana dekkaristi Eva Frantz.

Kerro lukukokemuksestasi oheisella lomakkeella. Jos haluat kertoa useammasta lukupiirin kirjasta, lähetä jokaisesta oma lomake.

Täytä lomake.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi