Hyppää pääsisältöön

Ilta Alangolla Radio Suomessa – Kerro meille muistosi Ismo Alangosta

Ismo Alanko istuu tuolilla ja katsoo kameraan.
Ismo Alanko istuu tuolilla ja katsoo kameraan. Kuva: Anne Hämäläinen Ismo Alanko,Ismo Alanko: Ihminen, mutta mikä se on?

Ismo Alanko viettää tänä vuonna kaksinkertaisia juhlia, mies täyttää marraskuussa 60 vuotta ja viime keväänä tuli kuluneeksi 40 vuotta Ismon ensimmäisen yhtyeen Hassisen koneen ensimmäisestä singlejulkaisusta.

Uran varrelle on mahtunut menestystä, kohua ja ennen kaikkea valtava määrä musiikkia. Musiikillisen taipaleen avainkohtia muistellaan Radio Suomen suorassa lähetyksessä sunnuntaina 8.11. kello 17.15 alkaen. Äänessä on paitsi juhlakalu itse myös tärkeitä henkilöitä uran varrelta.

Ilta Alangolla -lähetyksen toimittavat Pekka Laine ja Tero Liete.

Kerro sinä omat muistosi, keikkakokemukset tai muut, mikä Ismossa teki aikoinaan vaikutuksen?

Täytä lomake.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi