Hyppää pääsisältöön

Keskustele tässä: Millaisia kokemuksia sinulla on kevytyrittäjyydestä?

Juho-Pekka Rantala istuu penkillä kädet sylissä.
Juho-Pekka Rantala istuu penkillä kädet sylissä. Kuva: YLE/Jukka Lintilä&Hans Weckman Juho-Pekka Rantala,Mikä maksaa?

Mikä maksaa? -ohjelmassa keskustellaan tällä viikolla, millaista on kevytyrittäjyys ja kenelle se sopii? Kevytyrittäjien määrä on ollut kovassa kasvussa. Mistä ilmiössä on kyse? Juho-Pekka Rantalan vieraina torstaina 5.11. ovat tietokirjailija Timo Rope ja kevytyrittäjä Kari Issakainen.

Kirjoita kommenttikenttään oma mielipiteesi kevytyrittäjyydestä tai kysy asiasta. Keskustelu sulkeutuu lähetyksen jälkeen.

Kommentit
 • Radio 1:n tiedefestari alkaa 18.1. - Tiede kuuluu kaikille

  Yle Radio 1:n tiedefestari: Tiede kuuluu kaikille

  Juuri nyt ihmiskunta elää hetkeä, jossa tieteen keinoin ratkaistaan maailmanlaajuista pandemiaa. Koronarokotteissa ja muussakin tieteessä ratkaisut kytkeytyvät tavalla tai toisella myös etiikkaan: Mikä on oikein? Ketä halutaan palvella? Millaiset pulmat ovat tutkimusponnistelujen arvoisia?

 • Keskustele korona-ajan talouspolitiikasta

  Ekonomistiraati analysoi koronavuoden talouspolitiikkaa.

  Ekonomistiraati kokoontuu jälleen puimaan talouden mennyttä ja tulevaa. Mitä jää taloushistoriaan oudosta vuodesta 2020? Mitä koronavuosi opetti meille taloudesta? Juho-Pekka Rantalan vieraina ovat Janne Huovari Pellervosta, Ilkka Kiema Palkansaajista ja Markku Lehmus Etlasta.

 • Jumalanpalvelukset maaliskuussa

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset maaliskuussa 2021

  Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset.