Hyppää pääsisältöön

Kovapintainen Clara vai pehmoileva Sten? Testaa, mikä Rakasta mua -sarjan hahmo olet

Clara (Josephine Bornebusch) pitää kämmeniä kasvoillaan. Hänellä on hämmentynyt ilme.
Clara (Josephine Bornebusch) pitää kämmeniä kasvoillaan. Hänellä on hämmentynyt ilme. Kuva: Nordic Entertainment Group UK Limited Josephine Bornebusch

Oletko menestyvä ja kovapintainen Clara vai vielä elämässään suuntaa etsivä Aron? Ehkä sinussa on sittenkin enemmän boheemia ja elämänmyönteistä Anitaa. Ruotsalaisessa draamasarjassa Rakasta mua on helposti samaistuttavia hahmoja. Testaa, ketä heistä muistutat.

Rakasta mua on kehuttu ruotsalainen draamakomedia, jossa saman perheen vanhemmat ja aikuiset lapset kohtaavat niin surua kuin intohimoa elämän yllättävissä käänteissä. Molemmat kaudet ovat Areenassa 19.11.2021 asti.

Muokattu 4.11.2020 klo 19.50: Täydennetty otsikkoa ja vaihdettu jutun kuva.

Lisää ohjelmasta

Lue myös - yle.fi:stä poimittua