Hyppää pääsisältöön

Mikä on sinun suosikkisi Ismo Alangon biiseistä? Äänestä ja vaikuta!

Alanko RSO:n konsertissa 2012
"Yritän täyttää aukkoa maailmassa, tehdä sitä musiikkia, jota tästä maailmasta puuttuu. Sellaista musiikkia, jota unelmoin kuulevani.” – Ismo Alanko Alanko RSO:n konsertissa 2012 Kuva: Jukka Lintinen / Yle Kuvapalvelu ismo alanko

Ismo Alangon pitkä ja loistava ura sisältää hienoja kappaleita yli neljänkymmenen vuoden ajalta. Taiteilijajuhlan ja kuusikymppisten kunniaksi on aika selvittää, mikä on suomalaisten suurin suosikki tuosta teosten valtamerestä.

Ismo Alanko saapuu itsenäisyyspäivän kunniaksi palvelukseenne Linnan jatkoille ja on luvannut silloin tarjota suomalaisille sitä mitä toivotaan.

Äänestys on päättynyt.

Äänestystulos on nautittavissa Linnan jatkoilla sunnuntaina 6.12.2020 Yle TV1:ssä.